Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ocean
ova pesma mi je ok,svidja mi se..daj da vidim jos nesto... a cula sam jos neku death disco - ta mi se bas i nije svidela, evo sad je slusam(ok je i ona,mada mi se ova prva vise svidja-rise),pa da vidim kakva je... ali ova rise-da,svidela mi se..
btw ja sam ceo dan spavala..tako da nisam bila za kompom,a evo sad sam.. mada mozda o5 odem da spavam.. nikad se ne zna ..

natasha`:
@ocean
ova pesma mi je ok,svidja mi se..daj da vidim jos nesto... a cula sam jos neku death disco - ta mi se bas i nije svidela, evo sad je slusam(ok je i ona,mada mi se ova prva vise svidja-rise),pa da vidim kakva je... ali ova rise-da,svidela mi se..
btw ja sam ceo dan spavala..tako da nisam bila za kompom,a evo sad sam.. mada mozda o5 odem da spavam.. nikad se ne zna ..
Nadji Not a love song. Ni meni se Death ne svidja.

11.gif

Ocean_state:
To je Johny Rotten. Pevac koji je pevo za Sex Pistolse. Za koju grupu Avril nije znala. Ali da ne pocinjem ja sa tim nego da ti bachim josh koji link.
Dead Kennedys Holliday in Cambodia
Evo da izvucem da sledeci put vidish. Neg ae na shljivu pa cu ti ja to izobjashnjavam. Zabranio nam mata da spamujemo.

:roll: :roll: :roll:
Jbt al ste vi paljevine.Prvo,ne zaostale,vec MUZICKI zaostale.Nisu svi zavrsili muzicku i ne idu u srednju muzicku skolu,sto ja potpuno razumem.A sto se tice toga da ja "lozim" ljude,mogu samo da kazem da pogledas i ostale odgovore i da je ovde malo lepih reci receno o njoj.Uzgred,ne vidim nikakvu zabavu a jos manje korist u necemu takvom.

Ocean_state:
@Nirvana
Uh pa ne znam bas. Jer zavisi shta zavrshish u muzickoj. Moj drugar je ucio harmoniku nekih sedam i vishe godina i slusha narodnjake i tehno.

Ja sam muzicku zavrsila za 5 godina,svirala sam klavir i u srednjoj sam upisala oba 2 smera i solo pevanje.Sada sviram gitaru i NE SLUSAM narodnjake.

Za natasu:
Pise:NISU SVI ZAVRSILI...Ti kazes da sam se prevarila?Znaci jesu?To samo dokazuje da pojedinci imaju jaaako kratak fitilj...

nirvana girl:
Ja sam muzicku zavrsila za 5 godina,svirala sam klavir i u srednjoj sam upisala oba 2 smera i solo pevanje.Sada sviram gitaru i NE SLUSAM narodnjake.

Za natasu:
Pise:NISU SVI ZAVRSILI...Ti kazes da sam se prevarila?Znaci jesu?To samo dokazuje da pojedinci imaju jaaako kratak fitilj...
Ali kazem da mozda ona uci neshto drugo. Kad svirash klavir morash ipak da slushash neshto shto nisu narodnjaci jer je to samo neki tehno i tako to.
Ja sviram bas i samim tim slusham rok i pank i tako to. Jer nebi imo shta da skidam kad bi slushao turbo folk.

Back