Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa zavisi kako ko na to gleda...svako ima svoju definiciju punka,rocka..ona to smatra da je tako ... meni je svejesno samo da ne kazu da je cist pop,zato sto to nije...moze biti pop-rock ali ima i malo punka ... jbg

natasha`:
pa zavisi kako ko na to gleda...svako ima svoju definiciju punka,rocka..ona to smatra da je tako ... meni je svejesno samo da ne kazu da je cist pop,zato sto to nije...moze biti pop-rock ali ima i malo punka ... jbg
Ma bre kakva crna definicija. Pank je pank, Avril je Avril.
Zna se shta je pank. Nije to ko rok pa da ti mozhesh da kazhesh da su ovi malo blazhi rok ili tako neshto.

natasha`:
nemam ja sta tebe da ubedjujem kad nemas pojma ..
"...kod nas su uglavnom narodjaci.... onda svi zajedno igramo kolce il' tako nešto.... pogubimo se svi...." - cim sam to videla sve mi je bilo jasno ... a sta rece da slusas?maidene?
e pa znas kako, ja bi to pre uradila i zezala se nego da sedim namrgodjena po strani...zasto da bilo kome muzika pokvari vece?? :cool:
sad ti ovo shvati kako oces, jednostavno, poenta je da na zurkama znas kkao da se zabavis i podignes atmosferu...a zabole te za muziku... ;)

Sweet_Jane:
e pa znas kako, ja bi to pre uradila i zezala se nego da sedim namrgodjena po strani...zasto da bilo kome muzika pokvari vece?? :cool:
sad ti ovo shvati kako oces, jednostavno, poenta je da na zurkama znas kkao da se zabavis i podignes atmosferu...a zabole te za muziku... ;)
E pa vala slazem se. Uvek kad krenes da slusas tvrdji zvuk si u fazonu nee narodnjaci nee. Ma kad si u dobrom drustvu bice ti super sta god da puste. Music dont mean a shit if you got the right friends.

Terror Techa:
ja ne slusham punk!
ali ako je ono sto ona peva punk...
shta li je pop onda!?
avril sigurno ne peva pop .. da je tako .. ne bi bilo razlike izmedju nje i britney :roll:
a razlika je veeeelika .. britney je obicna seljancica i nema veze sa muzikom :twisted: ..
i ono sto ona radi ne bi se moglo nazvati pevanjem ...

Shto je Avril bolja od npr. Tokio Hotela? Isto sr**e, drugo pakovanje! A Avril je prvo pljuvala Britney & Co. a sad je kao "odrasla" i postala je mirnija, udala se, ofarbala se u plavo, nosi neke suknjice... ne bi me chudilo da joj sledeci album bude u Britninom fazonu.
Kao i Nelly Furtado koja je pre pevala neki pop ali u fazonu Natalie Imbrulje i Alanis Moriset, a sad je preshla na 'Promiscious" i "Maneater", koji je tipichni Justin Timberlake fazon. Tj shvatila je da se sexy izgled prodaje i, normalno, htela je da zaradi pare. ;)

nisam pominjala tokio hotel...i ne slazem se sa tobom uopste...da da,sigurno ce joj sledeci album biti u fazonu britney...daj bre...sanjas...pa procitaj sta ona kaze..zasto se promenila,ne zbog para...vec zbog derycka i zbog toga sto je shvatila da je sada zena...i zenstvenija je..
necu vise da komentarisem...

Pa da...to sam i ja rekla. Ma zbog Derycka se promenila sigurno...pa ako ju je on zavoleo kada je bila onakva, shto bi se sada menjala. I ko kaze da to shto si zena morash da se oblachish zenstvenije, bla, bla. :roll: Pa ne morash da nosish suknje itd ako si zena. :lol:

milicaanchy:
Zena?
Pa shaaaaaaaaa
I moja sestra ima godina ko ona,,,
Pa ne vidim da se transformisala tolko...
Svatash ti da je Avril sada sve ono shto je navodno mrzela?
Slazem se..kaze ona ja sam opasna punk riba..ovo ono..vidim sad u novinama rozle suknjicak,rozle lak na rukama,plava kosica...nije ko Britney???/ :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

natasha`:
nisam pominjala tokio hotel...i ne slazem se sa tobom uopste...da da,sigurno ce joj sledeci album biti u fazonu britney...daj bre...sanjas...pa procitaj sta ona kaze..zasto se promenila,ne zbog para...vec zbog derycka i zbog toga sto je shvatila da je sada zena...i zenstvenija je..
necu vise da komentarisem...
Ma jest. Kada bi tako bilo svi pankeri i pankerke bi postali fenseri. Najlakse je tako da se opravdas. Ili odrasla je vise nije tinejdjerka. Ma to je glupost. Zashto Buzzcocksi sada ne pevaju neshto slabije? Zashto Jello josh uvek vodi izdavacku kucu sa pank i alt. rok muzicarima a ne vodi neku izdavacku kucu kao shto je WB? Svi su oni odrasli.
To shto je Avril se zove prodaja ili vracanje korenima. Jer ko da je ona ikada stvarno bila pankerka. Vozenje skejta te ne cini pankerom. I vezivanje kravate. Ako je Avril pankerka onda ja ne zelim biti panker.

avril_darker:
evo ja se vrtim po ovim forumima i gde god na udjem svi punkeri pljuju Avril!
:twisted:
Mislim...lupaju kako ona ne peva ni punk ni rock vec neki pop... :evil:
totalno scheisse!
sta mislite o tome?
Mislim da nije pank jer:
1. Se vrti na Mtv-u
2. Jer nikada nije cula za Sex Pistols
3. Jer su joj pesme blagi uzhas
4. Jer vozhnja skejta ne cini nikog pankerom ili pankerkom.
5. Jer je totalno pop i cak to i ona tvrdi.

Ae tvoji razlozi zashto mislish da je pank.

Haha, tema je pochela 2003, tako da su klinci koji su je postavili verovatno sada punoletni i to....
sada doshli neki novi i opet o avril...

Avril je zakon! Complicated je zakon! Naked je zakon!
Onaj raspevani patrljak iz sum41 mora umreti kako bi avril bila moja!
Who's with me!?
Po uspeshnom izvrshenju misije pratitju svoje pomocnike u bilo kakvom naporu kidnapovanja bilo koje javne lichnosti!

ona moja!
avril-lavigne-7.jpg

Ovog ubitjemo!
sum41.jpg

Back