Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
......sta reci .....super slika :D
nego imam jednu drugaricu s kojom sam do pre mesec dana stalno vodio polemiku

znaci ona se oblaci kao neki punk ....a slusa green day ,good charlotte ,avry lavigne ...blabla

kad sam joj pustio nas punk i nofx ...ona mi kaze ...nas pank ne slusam ...kod nas pank nikad nije ni postojao ...to su bile neke budale sa gitarama koji su mislili da sviraju pank .....

e kad sam ovo cuo ....vise nisam vodio polemiku (svadjao se ) sa njom ....

nek se muci ,mozda ce shvatiti ...ako ne uspe ....pa...bas me briga :D

/I/I@Ī@:
......sta reci .....super slika :D
nego imam jednu drugaricu s kojom sam do pre mesec dana stalno vodio polemiku

znaci ona se oblaci kao neki punk ....a slusa green day ,good charlotte ,avry lavigne ...blabla

kad sam joj pustio nas punk i nofx ...ona mi kaze ...nas pank ne slusam ...kod nas pank nikad nije ni postojao ...to su bile neke budale sa gitarama koji su mislili da sviraju pank .....

e kad sam ovo cuo ....vise nisam vodio polemiku (svadjao se ) sa njom ....

nek se muci ,mozda ce shvatiti ...ako ne uspe ....pa...bas me briga :D
Die Bich Die
Kreten. Nash pank je bio jedan od jacih tamo osamdesetih. Mada mi smo vise bili New wave.

milicaanchy:
He was a punk,she did ballet,,,blablabla,,,,
Kakva pricha,udri me do zore
da da .. vi definitivno znate samo tu i tu pesmu i o5 sk8er boi i samo reci te pesme i to da su joj sve pesme tra la la,zbog te jedne pesme...nisu sve pesme iste ... :evil:
Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hangin
In a city so dead
held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be :twisted: :twisted:
nisu sve iste

natasha`:
da da .. vi definitivno znate samo tu i tu pesmu i o5 sk8er boi i samo reci te pesme i to da su joj sve pesme tra la la,zbog te jedne pesme...nisu sve pesme iste ... :evil:
Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hangin
In a city so dead
held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be :twisted: :twisted:
nisu sve iste
kakav fantastičan tekst....... još uvek se čudim što je Stiv Haris nije pozvao da piše tekstove umesto njega..... :roll:

nemam ja sta tebe da ubedjujem kad nemas pojma ..
"...kod nas su uglavnom narodjaci.... onda svi zajedno igramo kolce il' tako nešto.... pogubimo se svi...." - cim sam to videla sve mi je bilo jasno ... a sta rece da slusas?maidene?
nije mene briga sta vi drugi mislite samo mi je bzvz sto sudis o njoj a ne znas nista o njoj... bolje onda nista ni ne pricaj .. a ti ako pokusavas da meni dokazes da ona ne valja, takodje ti nece uspeti .. zato sto znam da ona vredi .. ( ja tako mislim i verujem u to - neko misli drugacije i ja nemam nista sa tim, ali nije lepo da se sad ovde sprdate sa njom i sa njenom muzikom )

da, imam svih 14 Maiden albuma, nažalost, samo 3 originala, ali sakupljam pare da kupim i ostalih 11... tekstove znam sve napamet.... o članovima benda znam više nego o najboljoj drugarici... čisto da to prvo razrešimo...
druga stvar, ja sam nekad slušala Avril, posebno My happy ending i Complicated.... sada mi to sve liči na dečije pesmice.... proći će i tebe to, koliko god ti sebe ubeđivala da neće... i mene je prošla moja faza opsednutosti HIMom.... sad ih jedva i slušam...
to u vezi kolca je čisto zaebavanje sa društvom.... prošle godine sam prestala to da radim, sad više sedim sa strane i tračarim sa drugaricom... svakako neću uzeti narodnjački CD i puštati ga kući... nego ću pojačati do daske nešto od Mercyful Fate (ako uopšte znaš i ko su oni)....
a mogla bi i da se informišeš o panku.... Avril je jednom izjavila da nema pojma ko su Sex Pistolsi..... :roll: a Green day i Good charlotte su pop-rock bendovi i nemaju blage veze sa pankom.... sem najranijih pesama Greena...

Privatna poruka: e
post_new.gif
Danas, 19:22 natasha` vbmenu_register("postmenu_", true);
Registrovan korisnik

icon1.gif
e
jel se ono Ma ua stoko odnosilo na mene ili na nju? :roll:

Aaaj pogađaj... :mrgreen:...
Štolisam vako zloban... :mrgreen:...

+SpookyGirl+:
da, imam svih 14 Maiden albuma, nažalost, samo 3 originala, ali sakupljam pare da kupim i ostalih 11... tekstove znam sve napamet.... o članovima benda znam više nego o najboljoj drugarici... čisto da to prvo razrešimo...
druga stvar, ja sam nekad slušala Avril, posebno My happy ending i Complicated.... sada mi to sve liči na dečije pesmice.... proći će i tebe to, koliko god ti sebe ubeđivala da neće... i mene je prošla moja faza opsednutosti HIMom.... sad ih jedva i slušam...
to u vezi kolca je čisto zaebavanje sa društvom.... prošle godine sam prestala to da radim, sad više sedim sa strane i tračarim sa drugaricom... svakako neću uzeti narodnjački CD i puštati ga kući... nego ću pojačati do daske nešto od Mercyful Fate (ako uopšte znaš i ko su oni)....
a mogla bi i da se informišeš o panku.... Avril je jednom izjavila da nema pojma ko su Sex Pistolsi..... :roll: a Green day i Good charlotte su pop-rock bendovi i nemaju blage veze sa pankom.... sem najranijih pesama Greena...
LoL Stvarno nema pojma ko su Sex Pistolsi? Slazem se sa ovom izjavom.

ja nisam rekla ni da je ona punk ni da su good charlotte punk,green day,kako su meni rekli,jesu punk,ali ne ulazim u to,mene ne interesuje cemu to pripada,ja volim neke pesme od njih..
moguce je to za avril..kad prodje ja cu ti javiti,mada ne verujem da ce to biti skoro,posto ja nju obozavam i znam o njoj koliko i o najboljoj drugarici(necu da gresim dusu,mozda ne znam vise),sta me briga sto ne zna ko su sex pistolsi,to ne znam ni ja,znam samo da su pevali davno davno .. i mislim da nema potrebe da se raspravljamo,vidim da si ok devojka...
i naravno da ne bi pustila narodjake kod kuce,to nikaddd.. ni ne treba da radis..:) heh
ne znam ko su ti mercyful fate-mada cu sad malo da se raspitam..volim da cujem nesto novo..pogotovo sto se muzike tice...imam dosta pesama koje volim da slusam,i koje izvode razni izvodjaci..npr volim od gunsa dve,tri pesme..par njih od metalike,nirvane,david bowie,volim od maidena fear of the dark i tako..od svakog nadjem neku pesmu koja mi se svidja...ne slusam ja samo avril..daleko bilo..i ne volim da se svadjam oko toga...ali vredjam se kad neko nju vredja..zato sto je mnogo volim ..

pa najbolja muzika je muzika iz 80,90 kad li vec...i ovo novo ne moze da bude bolje od toga...a green day i good charlotte ne mogu biti bolji od gunsa...dobro gunsi su pevali rock,ako se ne varam ...nemam ja pojma,a i to me ne interesuje mnogo ...

Back