Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
"U povodu svog jubilarnog rođendana, u Avonu su otkrili koji su proizvodi tijekom proteklih petnaest godina bili najčešće naručivani. Titulu apsolutnog bestsellera drže Nailwear Pro+ lakovi za nokte, a svakih osam minuta u Hrvatskoj proda se jedna bočica. Među najprodavanijima nalaze se i Hranjivi serum za vrhove Advance Techniques, Avon Care hidratantna krema za ruke s glicerinom, kalcijem i vitaminom E, svjetlucave perle za lice Avon Glow te anticelulitni tretman Avon Solutions Cellu Sculpt."

Naravno tu je nas omiljeni serum :D

a kako mene zivo interesuje ovaj novi miriiiiiiiiiiiiiiis

Avon predstavlja treći parfem slavne pjevačice Fergie, nazvan Viva by Fergie, na proljeće 2012. Parfem je kao reklamiran neustrašiv i odvažan novi miris i sloganom „Live by Your Own Rules“ („živi prema svojim pravilima“). Kompozicija je svježa cvjetna i stapa note osvježavajućeg bilja, vatrene lavande i intrigantnog vetivera.

o.14710.jpg

Uh taj prvi miris Fergie Outspoken se meni bas dopao. Nisam ga uzela jer sam cula da jako kratko traje miris, pa sam mislila da je to onda puno para za tako nesto, ali da je bio jeftiniji uzela bih verovatno. A i ne bi se naljutila da mi neko jednom pokloni :lol:

Jel ti to ozbiljno, koja navika? :zcepanje: Pa kako ja da znam da li ce to odgovarati ako ne probam? Nisam ja to uzimala vise puta ..koja navika... :zcepanje:

Pa kako ti kupujes proizvode prvi ukrades , pa probas tako besplatno i ako ti odgovara sledeci vec "kupis"? Koje je tvoje resenje da saznas kakav je nov proizvod koliko tebi odgovara a da ga ne kupis? :mrgreen:

...Navika.... :rotf:

O cemu ti pricas????
Ja vec 11 godina kupujem ORIFLAME, i vrlo retko se desi da "omanu" sa nekim proizvodom, hocu da kazem kad kupujes od proverene firme, skoro da nema sanse da budes nezadovoljan nekim proizvodom, jel treba da ti nacrtam sta sam hteo da kazem?
Tamo si nabrojala par proizvoda i sa svim si nezadovoljna, sto kupujes dalje?:think:

:lol: A taj deo gde sam nabrajala Avon proizvode koje obozavam, taj nije bitan :hahaha: Koji si ti lik!
Ja se bavim prodajom Oriflame kozmetike. ;) Ali sam par puta naletela na nesto sto mi nije odgovaralo i tamo. I ako cesce koristim Oriflame proizvode, neke Avon stvarcice NEMAJU zamenu u Oriflame katalogu, svaki proizvodjac ima i bolje i lose stvari. Sad ako si ti odlucio da ces ceo zivot kupovati Oriflame jer si jednom nesto lose probao iz Avona i sad gledas na to kao da si birao politicku partiju ili religiju to je tvoja licna odluka ali ja u tvom mestu ne bih reklamirala, jer realno... zvuci uzasno dosadno, pogresno i tvrdoglavo ... :whistling:

A drugo ne znam da li si ti nepismen ili samo pogresno citas ali ja ne kupujem isti proizvod 2 puta ako mi ne odgovara. Ali DA kupujem od istog proizvodjaca ponekad i vise puta i ako mi se desi da nesto ne odgovara ponekad. Zato sto kako sam vec i rekla SVAKI proizvodjac ima i lose i bolje proizvode. S vremenom covek nauci da kupuje sminku tu, mleko za telo tamo, stvari za kosu negde drugde. Ali ponekad kad vidis nov proizvod negde zelis da probas, neces znati da li tebi odgovara dok ne probas. Ali realno svaka zena zna to. Cak mislim da i ti znas to samo eto dosadno ti je sedis kuci, pa si nasao nekoga da zezas na forumu da bi ispunio prazan deo zivota cak i ako ces ispasti malo...ehm....glup.

Poslednja izmena:
Dade i ocenu na osnovu mirisne strane! :worth:

Dala sam ocenu (mada nije to ocena samo eto ti opet ne razumes sta citas) posto sam vec potrosila 5 toaletne vode od Oriflame-a, probala oko 20. Bavim se prodajom tih proizvoda... Valjda znam sta da ocekujem :lol:
Ako ne znas koja je razlika izm toaletne vode i parfema bolje cuti nemoj da se blamiras.

Poslednja izmena:
Jako mi se dopada nova toaletna voda Lovely Garden... ima sladak ali svez miris. Podseca na lepo suncano vreme i na prolece :) Steta sto nije parfem, ovako je verovatno kratkotrajan.

o.14674.jpg

iskreno, meni ne....nikako mi nije svez, cak naprotiv....takav miris nikad ne bih obojila zeleno ni povezala sa takvom reklamom...to za mene nije prolecni nego klasican jesenji miris...jacina i slatkoca nikako nisu za toplije vreme....a i ima pomalo retro notu uz taj intenzivni miris mleka u sebi.....da, za jesen, pojedinim znema bi mogao extra da stoji....

"U povodu svog jubilarnog rođendana, u Avonu su otkrili koji su proizvodi tijekom proteklih petnaest godina bili najčešće naručivani. Titulu apsolutnog bestsellera drže Nailwear Pro+ lakovi za nokte, a svakih osam minuta u Hrvatskoj proda se jedna bočica. Među najprodavanijima nalaze se i Hranjivi serum za vrhove Advance Techniques, Avon Care hidratantna krema za ruke s glicerinom, kalcijem i vitaminom E, svjetlucave perle za lice Avon Glow te anticelulitni tretman Avon Solutions Cellu Sculpt."

Naravno tu je nas omiljeni serum :D

Heh, pa nego. :heart: :D

Dala sam ocenu (mada nije to ocena samo eto ti opet ne razumes sta citas) posto sam vec potrosila 5 toaletne vode od Oriflame-a, probala oko 20. Bavim se prodajom tih proizvoda... Valjda znam sta da ocekujem :lol:
Ako ne znas koja je razlika izm toaletne vode i parfema bolje cuti nemoj da se blamiras.

Prosveli me, molim te!
Vec si 5 potrosila!!!:hahaha::rotf:
Ja imam trenutno 10 nacetih.

Prosveli me, molim te!
Vec si 5 potrosila!!!:hahaha::rotf:
Ja imam trenutno 10 nacetih.

Svaka ti cast pobedio si u takmicenju "ko ima vise toaletne vode iz Oriflame-a"..... :worth:....

Niko ti tu nece verovati da Oriflame ima samo odlicne proizvode i mirisi toaletne vode traju do vecnosti. Nece, jer su ih vec koristili. Oriflame ima prelepe toaletne vode- ali dugotrajnost im nije jaca strana. Nekad naletis na nesto sto je dugotrajnije: kao Volare Magnolia.. ali to je mozda svaka peta. Drago mi je sto volis Oriflame proizvode volim i ja - inace se ne bi bavila sa tim...ali mi je zao sto si tu napravio budalu od sebe.
Ja kad prodajem proizvode uvek kazem istinu sta moze neko da ocekuje - kakva je pigmentacija sminke, sta da ocekuju od konkretne maskare, koliko dugo traje miris parfema.. kakva su moja iskustva ili iskustva musterije...itd. Ako vidim da ce izabrati neki los proizvod (nema ih puno ali ipak ima nekoliko) - preporucim drugi u katalogu, ali ako nemaju drugi kazem da mozda bolje da to ne kupuju iz Oriflame-a za sada. Musterije su UVEK zadovoljne i znam da ce mi se vracati.
A ti samo lazi... jedino ces sebe ubediti. Mada vidim da vec i jesi ;)

..."10 nacetih" a? :mrgreen:

Jako mi se dopada nova kolekcija Colour Breeze (sledeci katalog) , konacno neke nove boje - i to prelepe! I ruzevi i lakovi ... prave letnje boje!
Inace ja volim Oriflame lakove uvek sam bila zadovoljna - narocito Giordani - samo eto nemaju bas veliki izbor pa zbog toga retko kupujem. Ali vidim vec da cu sada uzeti i to ne samo 1.:)

colour breeze.jpg

:) lepo je sto si iskrena....Oriflame je precenjen i realno za manje para moze da se kupi Nivea, Dove, Alverde, Balea i mnogi drugi....Avon je uglavnom povoljniji od Oriflame-a a kvalitet je slican....sve u svemu, u oba brenda moze da se nadje dosta favorita ali kao sto kazes, ima i bacenih para....

Svaka ti cast pobedio si u takmicenju "ko ima vise toaletne vode iz Oriflame-a"..... :worth:....

Niko ti tu nece verovati da Oriflame ima samo odlicne proizvode i mirisi toaletne vode traju do vecnosti. Nece, jer su ih vec koristili. Oriflame ima prelepe toaletne vode- ali dugotrajnost im nije jaca strana. Nekad naletis na nesto sto je dugotrajnije: kao Volare Magnolia.. ali to je mozda svaka peta. Drago mi je sto volis Oriflame proizvode volim i ja - inace se ne bi bavila sa tim...ali mi je zao sto si tu napravio budalu od sebe.
Ja kad prodajem proizvode uvek kazem istinu sta moze neko da ocekuje - kakva je pigmentacija sminke, sta da ocekuju od konkretne maskare, koliko dugo traje miris parfema.. kakva su moja iskustva ili iskustva musterije...itd. Ako vidim da ce izabrati neki los proizvod (nema ih puno ali ipak ima nekoliko) - preporucim drugi u katalogu, ali ako nemaju drugi kazem da mozda bolje da to ne kupuju iz Oriflame-a za sada. Musterije su UVEK zadovoljne i znam da ce mi se vracati.
A ti samo lazi... jedino ces sebe ubediti. Mada vidim da vec i jesi ;)

..."10 nacetih" a? :mrgreen:

Pricas sve i svasta, nekoliko puta si me uvredila, ali ajde, to govori o tvom kucnom vaspitanju!
Ja i moja porodica zivimo od ORIFLAME-a vec 11 godina, i uopste ne PRODAJEM proizvode, to me ne zanima.
Bolje malo popravi gramatiku kad toliko pises.................................

:) lepo je sto si iskrena....Oriflame je precenjen i realno za manje para moze da se kupi Nivea, Dove, Alverde, Balea i mnogi drugi....Avon je uglavnom povoljniji od Oriflame-a a kvalitet je slican....sve u svemu, u oba brenda moze da se nadje dosta favorita ali kao sto kazes, ima i bacenih para....

Tipicna Avonova prica, ORIFLAME je krs i sektasi a mi smo extra i JEFTINIJI! :think:
Zaboravila si coca-colu u onom nizu Nivea...................

....kucno vaspitanje i 10 nacetih :klap: blago tebi :mrgreen:

Ma pusticu ja tebe ne moze covek lepo sa "specijalnim ljudima" kao sto si ti, a ja ruzno necu :manikir:

Svakako si vec pokazao sta si, ko si svima nama... ;)

Poslednja izmena:
Giordani Gold Jewel ruž za usne - dragulj za vašu tašnu.

Izuzetan dizajn metalnog pakovanja, ukrašen sofisticiranim šarama koje ističu izuzetan talenat kreatorke Helene Courtaigne Delalande.
Iskustvo u radu sa zlatnim i dragocenim nakitom poput smaragda i safira, bilo je inspiracija za poznatu kreatorku da dizajnira Jewel kolekciju. Blistavi i sjajni dizajn Jewel ruža za usne privlači pažnju i sigurno će postati dragoceni deo vaše tašne.
Neka vaše šminkanje postane pravo uživanje sa Jewel ružem za usne. Sa živopisnim bojama, glamuroznom i dugotrajnom završnicom, on je savršen dodatak elegantnoj Giordani Gold kolekciji

Tipicna Avonova prica, ORIFLAME je krs i sektasi a mi smo extra i JEFTINIJI! :think:
Zaboravila si coca-colu u onom nizu Nivea...................

o cemu ti bre pricas???....ja nisam ni avon dama ni oriflame dama i mogu da kazem svoje misljenje bez da stoji korist iza toga....godinama kupujem iz oba kataloga i imam izgradjeno misljenje.....a to sto ti reklamiras oriflame jer ti je to u korist, missim, obidji mene....

Mene samo nervira da je on losa reklama za Oriflame...:roll: Realno ko bi imao zelju da proba proizvode ili da se upozna sa proizvodima kad ih nudi ovakva osoba? Niko.

:lol: pa da, bas si upravu....inace, uzela sam svekrvi za sitne pare set: sapun, mleko za telo, krem za tusiranje....idemo kod njih na slavu i nadam se da nisam promasila....koristila sam kremu za telo i bila zadovoljna pa se nadam da su i krema za tusiranje i sapun istog kvaliteta

3761650309_9158533fa3.jpg

Back