Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ecobeauty iskustva - dnevna krema i tecni puder :)

24327_2.png
23404_2.png

Krema je odlicna, jako lepo hidrira, omeksava kozu, ne masti je, ne izaziva bubuljice... i jos prirodni sastojci 99.8%. Stvarno preporuka, vredi kupiti kad je na snizenju, koza ce da bude zahvalna! Dodala bih da ako imate jako suvu kozu ova krema vam nece biti dosta, ali za normalnu/kombinovanu kozu je odlicna.

Tecni puder je vise za suvu i normalnu kozu, moja koza je kombinovana pa se dosta brzo presijava. Puder je inace tamniji Natural Beige nijansa je vise kao Honey Beige kod ostalih proizvodjaca ili cak i kod Oriflame-a. Inace jako lepo hidrira, bolje od bilo koje BB kreme i deluje jako prirodno na kozi. Prekrivanje je slabije kao kod jedne BB kreme, meni je realno dosta ali ne bi bilo svima. Sad ovaj puder mesam sa MaxFactor Facefinity posto taj jako isusuje kozu, a ni nijansa mi ne ogovara perfektno malo je svetlija pa ovako zajedno su odlicni.

Narucila sam sad:

18765_2.png

Da li ste vec koristile? Kako stavljate na kosu? Ja sam uzela jer vidim da su lepi sastojci i nema silikona u njemu...

I naravno Stockholm aparat za kafu i caj (akcija za clanove). Nadam se da je dobar... Mozda bude dobar poklon nekome. A kosta samo 399 din :D

caj-i-kafa.png

Draga Coco, ja sam pretprošlog leta koristila to višenamensko ulje, najviše na kosi.
U uputstvu piše da ga treba naneti na kosu pre šamponiranja da odstoji, a onda je normalno opereš.
Dobro je i za telo, takođe, sjajno hrani kožu i neguje je, ali sam ga ja zbog fenomenalnih rezultata potrošila na kosu.

Inače, baš sam malopre poslala Avon narudžbinu u prvom opusu aktuelne kampanje i poručila na poklon za mamu divan crveni karmin i olovku za usne u paru:
Nadam se da će joj se svideti, po meni je ovo najbolji Avonov karmin. UCR Brilliance, nijansa Vermilion. I olovka True red.

http://2.***************/-k_chjRjZ3GM/UID3hNbbUCI/AAAAAAAAFSQ/BhptKvpmUNo/s320/Avon+UCR+Brilliance+Lipstick+(1).JPG

1346087016.jpg

Elem, smeši nam se nešto girly u sledećoj kampanji. Ja sam baš radoznala...

c2p170.jpg

:D coco, bas si me nasmijala.

Da li je koristio neko ove sjenke za obrve iz Oriflame, da li ste zadovoljni? Razmisljam da ih narucim, pa mi treba misljenje nekoga ko ih je vec isprobao. Ako su lose, moze neka preporuka, ne moraju biti Avonove ili Oriflamove.
Evo slika sjenki.
img_1331721920.jpg

Hvala! :)

Eh ja nisam probala (ja ne smem ni da pipnem svoje obrve plasim se da cu da ispadnem kao klovn :lol: ) al ti mogu napisati sta su musterije mislile :)

Jako su zadovoljne jer je dugotrajan, a efekat je mnogo prirodniji nego sa olovkom.
Cetkice valjda nisu najbolje, previse su tvrde pa bolje da koristis redovnu cetkicu. A wax deo ces svakako stavljati prstima, mada to ni ne koriste svi.

Ja iskreno ne znam zasto stavljaju ove minijaturne cetkice-aplikatore bilo gde. Na kraju ih uvek bacim...

Hvala ti! :)))
Znam da je efekat sa sjenkama prirodniji, nikada nisam voljela olovke, a vidjela ove, pa mi ne izgledaju lose.
Da, bar nije problem kupiti cetkicu, ni ja ne volim te sto dodju sa sjenkama, mada imam male Diorove sto su dosle uz sjenke i one su ok, valjda zavisi sve od cetkice do cetkice, mada su uglavnom lose.

O da zaboravila sam da pisem o Plump Pout a obecala sam :kiti!:

677002.jpg

Nisam odusevljena ali sam zadovoljna :) Meni peckanje ne smeta uopste cak mi je i interesantno. Mada verovatno necu ovaj sjaj stavljati kad je napolju minus. :zima2:
Prvo sam se malo iznenadila jer mi je delovao kao da nije dovoljno "sjajan". Ali dobar je samo ja vec dugo koristim Oriflame Powershine Gloss, pa sam se navikla na to...

Inače, danas sam dobila još uvek neaktuelan Avon katalog za treću kampanju, koja je sva u duhu proleća. Uz njega ide i simpatična mini brošura sa floralnim pastelnim ešarpama, šarmantnim kišobranima i ženstvenim spavaćicama i bejbi dol kompletićima vintdidž stila.

Evo šta bih od preparative izdvojila da se meni posebno dopada:

prod_1152091.jpg
prod_1152090.jpg

Inače nisam SSS pristalica, ali ovo je savršen miris za umiljavanje. Prrr...

Garnier i Maybelline kreme su smešne za ovu, ona je u rangu sa onom L'orealovom, samo 2x jeftinija.
Lagana, moja nijansa je Medium beige, ima je u nekoliko tonova.
Super se prilagođava prirodnoj boji tena, prijatne je teksture i ne oseća joj se težina, kao da je nemam preko lica.
I stoji, ceo dan.
Uz koje zrno rumenila, sve je što mi treba, a neguje kožu koja ispod nje diše kao da nije naneta.

Back