AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Ne filmove?Ja bih pomislio da trazim muza voli erotske stripove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne filmove?Ja bih pomislio da trazim muza voli erotske stripove.
Pa vidis da ima neki outline toon filter, kao iz nekog kvalitetno obojenog stripa. Nova verzija Drune, da pospe crvene okolo enki bilal.Ne filmove?
TacnoTo je bio sarkazam. Eto odgovora koliko avatari i drustvene mreze govore o nama. Skoro ništa.
hahhahahaJoj lutko moja koja naskace na nesto i hoce da pocepa gacice, u nekom hot ljubicastom etru. Sta sad ljudi da misle o tebi. Vidis kako zbunjujes.Saljes izmesane signale. Mozda sam za seks, a mouzda i nisam. Ako pitas onda nisam, a ako ne pitas onda mouzda jesam. P ti vidi...
A sta ti volisNe filmove?
Nesto sto niste znali o trazim muza jeJa bih pomislio da trazim muza voli erotske stripove.
ooooopaaaaa to je cool.Nesto sto niste znali o trazim muza je
Da je ona nekada crtala stripove i osvojila jednu finu nagradu kao klinka![]()
Ibicu, Zlatibor, Staru planinu, Srbiju, KiM, Hram Svetog Save, celibat, prirodu, reke i mog hrcka MicuA sta ti volis
i tetnotehno etno chetno a?
A metno?i tetno![]()
Jel se to na hleb maze?A metno?
Sad sam tek obratila pažnju na to da je Viber u pitanju. Mislila sam da se govori o slikama na aplikacijama i sajtovima za upoznavanje...Pa ja ne verujem u to uopste.
Pre ce biti da je covek stavio fotku na viber s detetom, jer pod jedan, moguce da ima ukulni tri fotke u telefonu i prosto je stavio fotku koja mu se dopada. I verivatno i ne obraca paznju na to sta je stavio![]()
Dobro da nije stavio sliku s kerom, svasta bi ti mozda proslo kroz glavuMeni nekako bzvz, kao da ću da se kresnem sa porodicom božemeprosti. Da li sam normalna?![]()
Pa jeste tako.Degutantno je imati sliku sa decom a ulaziti u flert.
sva se ismeja na moje zakljuckeSamo opusteno
Ne treba previse mozgati![]()
Ovo je u stvari trebala da bude tema kucni savet za restart udavace i profil tate.
Sto ne stavite lepo na profile: Tate - sto
Pa kako nesva se ismeja na moje zakljucke![]()