Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
I, bre, al' ste vi baksuzi, baš. Gori od koštunjavih i radikala zajedno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I dosta korisnije ovom gradu.Mi kao sentimentalni da se ponovo izgradi, a mogli su da naprave nesto savremenije i privlacnije.
Koliko kosta clanarina , ako nije skupo sigurno cu se uclaniti.

obicna gvozdjurija i beton,po meni kopiraza ajfelove kule...nisam iz bg-a,vec iz kg-a,ali sam isao u beograd pre neki dan u arenu i video onaj toranj,onoj je cisto... i cisto bacanje para,u ovoj zemlji ima dosta stvari za koje je mnogo potrebniji novac a oni dizu toranj koji je NEKADA bio tv prijemnik,a sad ce biti "privlacno za turiste"obicna gvozdjurija i beton,po meni kopiraza ajfelove kule...
Samo napred!

Osnivam udruzenje za RUSENJE AVALSKOG TORNJA.
Ovo sto se sada desava je nepotrebno salivanje novca u obicnu betonsku gradjevinu zvanu Toranj...ili se mozda nekome to i isplati.
Sagradimo na tom mestu hotel ili decije igraliste ili sportske terene ili bolnicu za plucne bolesti ili sportske terene ili azil za pse ili posadimo borove ili plastenike sa paradajzom ili turisticko izletiste ili...............posadimo travu.

Prijatelju Dragoshe , jesi li vec osnovao to udruzenje ! Dok ga ti osnujes ovi mali Tijanici ce podici ce ovu betonsku gromadu da ih podseca na SFRJ ( grobnicu srpskog naroda ).
Smaras.
Zbog cega ti je bas Toranj trn u oku?
Kao nema dovoljno drugih nepotrebnih stvari koje se prave i grade.
Reci zasto bas toranj???
Verovatno zato sto ova nepotrebna stvar kosta 8 miliona, a placa se nasim novcem.
Prijatelju Dragoshe , jesi li vec osnovao to udruzenje ! Dok ga ti osnujes ovi mali Tijanici ce podici ce ovu betonsku gromadu da ih podseca na SFRJ ( grobnicu srpskog naroda ).
Imamo za sada preko hiljadu clanova i na jedvite jade obuzdavamo mladje clanove UNAS-a, koji su po prirodi mladosti radikalniji i predlazu da krenemo u ometanje radnika na avali pistaljkama, serpama i loncima kao i tiganjima. Naravno, za sada kontrolisemo situaciju i pratimo radove iz sume sa bezbedne udaljenosti.

Bolje ipak da ostanete u sumiPosle proterivanja i poslednjeg radnika sa izgradnje ove skalamerije, eksperti UNASA su planirali pocetak radova na decijem zabavno-edukativnom parku na tom mestu