Avalski toranj !?

Da li ste za obnovu Avalskog tornja !?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad kad vidim da ima ljudi koji ne vole toranj
ili tornjeve.. pocnem malo da razmisljam o tome koliko nam je ovaj potreban
i zakljucim da ipak volim toranj, jer me potseca na putovanja..
samo, volela bih da je veci

Sve je to bas lepo, dugo si van Bg-a, pa krenes kuci i kad vidis toranj znas da je dom blizu, godinama mi je taj toranj pokazivao da sam stigla kuci i znacio je nesto, i srusili su ga.
Za sve te pare koje smo prikupili, a para je mnooogo mogli su da naprave nesto mnogo bolje. Odavno je dokazano da je taj ce repetitor biti bacanje para i da postoje bolji nacini za prenosenje razlicitih signala koji su mnogo jeftiniji. Mi kao sentimentalni da se ponovo izgradi, a mogli su da naprave nesto savremenije i privlacnije.

Ne, stvar je upravo u tome, da se izgradi ponovo, onaj isti toranj kakv je bio. Prst na čelo, pa ćete valjda shvatiti zašto je to potrebno, ostavite po strani sve političke manipulacije raznih koštunjavo-radikalnih nadripatriota, koji, hvala Bogu, ionako ne odlučuju više ni o čemu.

Koliko kosta clanarina , ako nije skupo sigurno cu se uclaniti.

Clanarina je pijuk ili kramp a malo bogatiji clanovi mogu da nam pozajme i bager za rusenje
ovog bespotrebnog i nekorisnog objekta, koji je omiljen jedino jugonostalgicnim sentimentalcima,
koji placu kada se vracaju u Beograd sa letovanja na Divcibarama i onda gle...ugledaju betonski toranj na Avali,
i puste nostalgicnu suzu za nekim proslim starim dobrim vremenima.
Koja su jedino bila stara ali ni malo dobra. Hvala.

nisam iz bg-a,vec iz kg-a,ali sam isao u beograd pre neki dan u arenu i video onaj toranj,onoj je cisto... i cisto bacanje para,u ovoj zemlji ima dosta stvari za koje je mnogo potrebniji novac a oni dizu toranj koji je NEKADA bio tv prijemnik,a sad ce biti "privlacno za turiste":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:obicna gvozdjurija i beton,po meni kopiraza ajfelove kule...

nisam iz bg-a,vec iz kg-a,ali sam isao u beograd pre neki dan u arenu i video onaj toranj,onoj je cisto... i cisto bacanje para,u ovoj zemlji ima dosta stvari za koje je mnogo potrebniji novac a oni dizu toranj koji je NEKADA bio tv prijemnik,a sad ce biti "privlacno za turiste":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:obicna gvozdjurija i beton,po meni kopiraza ajfelove kule...

Vazi :roll:

Ovde je sve receno ali ipak par reci ovima sto vole podrzavaju likuju i gledaju nakazu kad se vracaju.Ja se secam da sam ga gledao kad sam isao u vojsku na ratiste itd... i kao mi bilo zao sto ga nije bilo kad sam se' 99 vrno sa dalekog fronta gde soldat..........Treba onog debelog RTS-ovca na vrh tornja. ZA 8.000.000 eura su mogli da razvuku opticke kablove u verovatno vecem delu Beograda ili mozda ne, ali znam da su mogli da sagrade par vrtica ili bolnicu ili da bar neku renoviraju.

Dosadasnji rezultati ankete me utvrdjuju u stavu da se u Srbij , nikad bolje , nece ziveti !
sluske.gif

Osnivam udruzenje za RUSENJE AVALSKOG TORNJA.

Ovo sto se sada desava je nepotrebno salivanje novca u obicnu betonsku gradjevinu zvanu Toranj...ili se mozda nekome to i isplati.

Sagradimo na tom mestu hotel ili decije igraliste ili sportske terene ili bolnicu za plucne bolesti ili sportske terene ili azil za pse ili posadimo borove ili plastenike sa paradajzom ili turisticko izletiste ili...............posadimo travu.

Prijatelju Dragoshe , jesi li vec osnovao to udruzenje ! Dok ga ti osnujes ovi mali Tijanici ce podici ce ovu betonsku gromadu da ih podseca na SFRJ ( grobnicu srpskog naroda ).

Verovatno zato sto ova nepotrebna stvar kosta 8 miliona, a placa se nasim novcem.

Ma nemoj.
Nasim novcem.
A izvini kad nasim novcem placaju predizborne kampanje,daleko vise od 8 miliona,to je u redu?
Jer su nam potrebni izbori nekoliko puta godisnje?
A kad hoce da naprave spomenik,to je otimacina?
Zanimljivo.
Da li je neko od vas bio uopste na Avali?

Prijatelju Dragoshe , jesi li vec osnovao to udruzenje ! Dok ga ti osnujes ovi mali Tijanici ce podici ce ovu betonsku gromadu da ih podseca na SFRJ ( grobnicu srpskog naroda ).

Udruzenje za Neizgradnju Avalske Skalamerije(UNAS) je upravo osnovano i pokrenuli smo peticiju za obustavu ovoga necuvenog i nepotrebnog salivanja novca u ovu betonsko-metalnu konstrukciju. A sredstva bi se preusmerila u ozelenjivanje i posumljavanje celog avalskog kompleksa i izgradnju decijeg parka sa zabavnim i edukativnim sadrzajem.
Rec je o neprofitnoj nevladinoj organizaciji ciji sam ja predsednik a blagajnik je uvazeni akademik g.Rajkovic.
Imamo za sada preko hiljadu clanova i na jedvite jade obuzdavamo mladje clanove UNAS-a, koji su po prirodi mladosti radikalniji i predlazu da krenemo u ometanje radnika na avali pistaljkama, serpama i loncima kao i tiganjima. Naravno, za sada kontrolisemo situaciju i pratimo radove iz sume sa bezbedne udaljenosti.

Svi zainteresovani za nase udruzenje neka posete nas sajt: www.UNASnemalopova.com

Imamo za sada preko hiljadu clanova i na jedvite jade obuzdavamo mladje clanove UNAS-a, koji su po prirodi mladosti radikalniji i predlazu da krenemo u ometanje radnika na avali pistaljkama, serpama i loncima kao i tiganjima. Naravno, za sada kontrolisemo situaciju i pratimo radove iz sume sa bezbedne udaljenosti.

:hahaha: :hahaha:
Ma kontrolisi ti...
Toranj se gradi pa gradi.
:bye:

Posle proterivanja i poslednjeg radnika sa izgradnje ove skalamerije, eksperti UNASA su planirali pocetak radova na decijem zabavno-edukativnom parku na tom mestu,
koji ce prema jos nedovrsenim projektima izgledati ovako:

decije_igraliste.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back