Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Slažem se,ali dizanje tenzije to će još više buknuti kao požar.

Како да букну ако се испуне захтеви?

1. Objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu koja je trenutno protivpravno skrivena, imajući na umu da se radi o rekonstrukciji javnog objekta i da ta dokumenta moraju biti javna.

Како да букну ако се испуне захтеви?

1. Objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu koja je trenutno protivpravno skrivena, imajući na umu da se radi o rekonstrukciji javnog objekta i da ta dokumenta moraju biti javna.
Да прочитао сам шта све траже и то је ОК у једну руку.

Није да не подржавам студенте,али они треба да се боре за своја права.

Њихово је право да имају приступ целокуној документацији о реконструкцији железничке станице, с обзиром да је то јавни објекат.

Њихово је право да имају приступ целокуној документацији о реконструкцији железничке станице, с обзиром да је то јавни објекат.
То њих и не треба да занима,ок је ако они траже боље услове на факултетима .

.

То њих и не треба да занима,ок је ако они траже боље услове на факултетима .

.

не треба да их занима разлог за погибију 15 људи?

Не треба да их занима да се истражи корупција и нађу одговорни?

Ti izgleda nisi shvatio poentu mog komentara. Ja bih sada trebao da budem kao ti i napišem kako si glup, ali mislim da za tim nema potrebe.
To je očito.

Ne znam zašto se ljutiš nije bilo upućeno tebi uopšte jer ti apsolutno ništa nisi ni napisao, samo si pustio link

Koja je to poenta tvog "komentara" kada nisi ništa rekao

Ono što sam ja napisao bilo je upućeno retardiranom premijeru koji kako zine napravi još veći protest.

Treba biti neverovatno talentovan pa da baš nikada ne kažeš nešto smisleno ali šta očekivati od zatupastog čoveka koji je i srednju školu morao preko veze da upisuje.

Ni Žute niko nije hteo pa su terali do zadnje sekunde mandata.
Поента је да студенти не траже никакву смену власти. Они само траже да власт поштује законе. А када се то постигне у довољној мери, онда је мање-више свеједно која бараба је на власти ;)

Ovo je kritična masa za velike stvari poput 5. oktobra. Štrajk bi trebalo da dovede do paralize sistema. Valjalo bi da studenti za sledeću fazu imaju kontakte sa ljudima na RTS koji ga mogu zauzeti i početi novi informativni program, i u policiji koji mogu izolovati ključne ljude režima.
Ako štrajk od ponedeljka bude dovoljno jak šok, sve može da bude gotovo za nedelju dana.

Ne znam zašto se ljutiš nije bilo upućeno tebi uopšte jer ti apsolutno ništa nisi ni napisao, samo si pustio link

Koja je to poenta tvog "komentara" kada nisi ništa rekao

Ono što sam ja napisao bilo je upućeno retardiranom premijeru koji kako zine napravi još veći protest.

Treba biti neverovatno talentovan pa da baš nikada ne kažeš nešto smisleno ali šta očekivati od zatupastog čoveka koji je i srednju školu morao preko veze da upisuje.
дипломирао на Правном факултету у Новом Саду1999. године.

Zašto širiš laži o prvom čoveku svoje zemlje?

Поента је да студенти не траже никакву смену власти. Они само траже да власт поштује законе. А када се то постигне у довољној мери, онда је мање-више свеједно која бараба је на власти ;)
Ima i drugo pravilo građanske neposlušnosti. Ako vlast dugo vremena odbija da postupi po zakonu, učesnici građanske neposlušnosti imaju pravo da zatraže smenu te vlasti.

Zamisli vlast kojoj je poštovanje zakona nemoguć zahtev, nude izbore, referendume, sve, samo nikako da se poštuje Ustav i zakoni

Teške su to muke

дипломирао на Правном факултету у Новом Саду1999. године.

Zašto širiš laži o prvom čoveku svoje zemlje?
Neće biti da je završio u Novom Sadu, samo je upisao a za završetak se prebacio u Kragujevac, valjda da bude cimer sa Vulinom, mada tada nisu bili u istim strankama. Muke njegove sa upisima datiraju još iz srednje škole.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/448483/vucevic-zavrsio-gimnaziju-na-slovackom.html

Zamisli vlast kojoj je poštovanje zakona nemoguć zahtev, nude izbore, referendume, sve, samo nikako da se poštuje Ustav i zakoni

Teške su to muke
Као децу кад учиш да једу спанаћ ;)
Добићеш чоколаду кад поједеш спанаћ, а не обрнуто :mrgreen:

Ekspresno se javilo tužilaštvo , da bi smirilo situaciju.
Optužnica: teško ubistvo u pokušaju.
Jeftin trik ludaka sa Andrićevog Venca.. reći će sutra pa evo: Tužilaštvo radi svoj posao, policija radi svoj posao..šta hoćete?
Samo ne zna se ko je to bio. Neko iz opštine ili neko osudjivan x puta.

Back