Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

I da li svi moramo da verujemo da za ovo ima bilo kog razloga osim Đilasove potrebe da održava tonus svog biračkog tela da mu neko ne bi preoteo poziciju šefa opozicije?
Šta ti ja znam.Verujem da Đilas ima pik da pretekne SNS Kokezu. Đilas 619 miliona, Kokeza 625 milki. Nije u redu. Ipak je Đido obrazovan ,a SNS Kokeza je slikao ljude sa magarencetom po CG plažama

Vidovite Miss Pajić? Naravno, samo trebala je da upozori da će pasti nadstrešnica, izgleda da je znala još u septembru, počela blokade u sopstvenoj režiji još tada. Zašto je ćutala kad je znala?

Pogledajte prilog 1672952

Спас Србије је у рукама тужилаштва.

Тужилаштво испуњењем првог захтева студената може да спречи обојену револуцију у Србији.

1. Objavljivanje kompletne dokumentacije o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu koja je trenutno protivpravno skrivena, imajući na umu da se radi o rekonstrukciji javnog objekta i da ta dokumenta moraju biti javna.

Али изгледа да Вучић, по налогу Сороша врши притисак на Тужилаштво да не објави целокупну документацију о злочину на железничкој станици како би Србија доживела Обојену револуцију.

Ako se bude dizale tenzije, ljudi će još više pucati po šavovima i biće još gore nego sada,a onda bi država mogla po Ustavu nasilno prekinuti demonstracije,ali se to neće desiti 95% što je dobro za sve.
Tako je probao i Bašar al-Kalb, pa sad viče "Йой, leđa!" u Rusiji.

Zbog ovakvih situacija treba tenzije spustiti a ne dizati.

Тензије се спуштају испуњењем студентских захтева и ненападањем студената (што су у претходна два дана урадили баба, деда, и онај злочинац што је газио девојку).

Putine napravi državni udar i vrati Borisa Tadića.
Ovaj ti zajebo NIS.
Napredni ološ.

Neko ce morati da polozi racune Rusima za otimanje imovine ruskih banaka u Srbiji, za sve one isporuke municije, raketa, za ovaj jadan pokusaj otimanja NIS, i ko zna sta sve mi ne znamo, a da je rezim u Beogradu uradio protiv Rusije.

Putin je to, taj ce doci po glave

Тензије се спуштају испуњењем студентских захтева и ненападањем студената (што су у претходна два дана урадили баба, деда, и онај злочинац што је газио девојку).
Slažem se,ali dizanje tenzije to će još više buknuti kao požar.

Back