- Poruka
- 148
Misli se na ove što nisu izdali stvarŽuti su VEĆ NA VLASTI, drže više ministarstava nego kad je Tadić bi predsednik
UFC Bjelogrlić i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misli se na ove što nisu izdali stvarŽuti su VEĆ NA VLASTI, drže više ministarstava nego kad je Tadić bi predsednik
Šta ti ja znam.Verujem da Đilas ima pik da pretekne SNS Kokezu. Đilas 619 miliona, Kokeza 625 milki. Nije u redu. Ipak je Đido obrazovan ,a SNS Kokeza je slikao ljude sa magarencetom po CG plažamaI da li svi moramo da verujemo da za ovo ima bilo kog razloga osim Đilasove potrebe da održava tonus svog biračkog tela da mu neko ne bi preoteo poziciju šefa opozicije?
Upravo taj. Birajte se, šta da vam kažem.Misli se na ove što nisu izdali stvar
UFC Bjelogrlić i sl.
S kim li se ti više prepireš?I da li svi moramo da verujemo da za ovo ima bilo kog razloga osim Đilasove potrebe da održava tonus svog biračkog tela da mu neko ne bi preoteo poziciju šefa opozicije?
Možda se budemo složili da nije baš nepohodno zauzimati strane u sporu SNS-ove i Šolakove interesne grupe?Šta ti ja znam.Verujem da Đilas ima pik da pretekne SNS Kokezu. Đilas 619 miliona, Kokeza 625 milki. Nije u redu. Ipak je Đido obrazovan ,a SNS Kokeza je slikao ljude sa magarencetom po CG plažama
No comment.S kim li se ti više prepireš?
Ista je to bratija. Što bi Siniša Mali rekao Đilasu : " uvaše vreme se kralo", zaboravivši da mu je bio zamenik u njegovo vremeMožda se budemo složili da nije baš nepohodno zauzimati strane u sporu SNS-ove i Šolakove interesne grupe?
Vidovite Miss Pajić? Naravno, samo trebala je da upozori da će pasti nadstrešnica, izgleda da je znala još u septembru, počela blokade u sopstvenoj režiji još tada. Zašto je ćutala kad je znala?
Pogledajte prilog 1672952
Nemam ni ja komentar na floskule koje ponavljaš u svakom komentaru, pitam se samo kako ti ne dosadi?No comment.
Troluj negde drugde.Nemam ni ja komentar na floskule koje ponavljaš u svakom komentaru, pitam se samo kako ti ne dosadi?
Nemam ni ja komentar na floskule koje ponavljaš u svakom komentaru, pitam se samo kako ti ne dosadi?
Diskutujte, šta da vam kažem.Да се подсетимо још једном. Сви су бољи од Вучића. Када то кажемо мислимо и на Динка, Ану, Шолака...допуни по жељи...![]()
Kakvo pitanje, takav i odgovor.Pusti sarkazam sad, što ne odgovoriš lepo na pitanje kada se već praviš pametan?
Da ali to mi ne ide u prilogZbog ovakvih situacija treba tenzije spustiti a ne dizati.
Ako se bude dizale tenzije, ljudi će još više pucati po šavovima i biće još gore nego sada,a onda bi država mogla po Ustavu nasilno prekinuti demonstracije,ali se to neće desiti 95% što je dobro za sve.Da ali to mi ne ide u prilog
Onda se Hulja stabilizuje
Tako je probao i Bašar al-Kalb, pa sad viče "Йой, leđa!" u Rusiji.Ako se bude dizale tenzije, ljudi će još više pucati po šavovima i biće još gore nego sada,a onda bi država mogla po Ustavu nasilno prekinuti demonstracije,ali se to neće desiti 95% što je dobro za sve.
Auribus frequentius quam lingua.Diskutujte, šta da vam kažem.
Ništa manje nisam ni očekivao.Kakvo pitanje, takav i odgovor.
Znaš kako, ne bi bilo dobro da se tenzije povećava.Ne dopada ti se da se Hulja ljulja
Zbog ovakvih situacija treba tenzije spustiti a ne dizati.
Putine napravi državni udar i vrati Borisa Tadića.
Ovaj ti zajebo NIS.
Napredni ološ.
Slažem se,ali dizanje tenzije to će još više buknuti kao požar.Тензије се спуштају испуњењем студентских захтева и ненападањем студената (што су у претходна два дана урадили баба, деда, и онај злочинац што је газио девојку).
Pa to mu je SNS partijski zadatakNemam ni ja komentar na floskule koje ponavljaš u svakom komentaru, pitam se samo kako ti ne dosadi?