Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

ne radi se o standardu već o antropologiji
sa toplog na hladno možeš ali sa hladnog na toplo brzo ode čuka i sve u vezi krvotoka

trebaće dugo vremena da penzionisani Danci shvate zašto ih država forsira da "starost provedu u toploj Španiji"
gistro šatro da "sunčaju stare koske" a neće da im kažu da će podobijaju srčke o da će tako rasteretiti penzioni fond
Pazi ceo život od detinjstva i radni vek provode na hladnom u kratkim rukavima su 14 dana a onda ih onemoćale pošalješ na plus 42?
Jbg onda. :(

pa... ono... mi smo imali fiksni telefon još krajem šezdesetih... bez dvojnika... nije se tad davalo svakom...
vidiš šta se desi kad pustiš provinciju naglo u Beograd?
lete po automobilima....
Аха, сад си се декларисао, значи комуњара :mrgreen:

Nema zvanične informacije. Za sad su glasine da ima potres mozga, slomljene kosti lobanje, izliv krvi u mozak i prisustvo vazduha u mozgu.

To je neka informacija koja kruži po društvenim mrežama, nezvanično.
Tj glasine koje si sa zadovoljstvom namerno širio, bez obzira na to što si znao da su u pitanju samo glasine smišljene ne bi li Nikola Samardžić, Dink Gruhonjić & Co ponovo uzjahali.

Možda se zbog potresa mozga i frakture lobanje ide na kontrolne preglede? A ja naivan mislio mora se na neurohirurgiju…

2539C797-6BC2-45A5-AA70-263D4F1396F8.jpeg

нажалост девојка има тешку повреду (кичме и главе) питање је да ли ће остати тешки инвалид
Otkud ova informacija?
Izgeda obnarodovala Mila Pajić lično. Mada, ko bi ga znao, možda se zbog tolikih povreda kičme i glave i ne ide na neurohirurgiju i ortopedsku, nego samo na kontrolni pregled…

28C4BC1B-32ED-4085-BA87-7B3B29F8DE4D.jpeg

to je tvoju mater pomenuo prvu
najvažnije je da su se "teške povrede" završile tek sa "kontrolnim pregledima"
devojka je tu kao kolateralna šteta

treba naći majmuna koji je bacio ciglu a ne dal je vozač bio osudjivan i šta će on tamo gde ionako nema saobraćajne policije...
dete pozadi a staklo razbijeno. svako bi ubrzao pa bio osudjivan bio neosudjivan

i motorista je prošao, njega niko nije gadjao...

najvažnije je da su se "teške povrede" završile tek sa "kontrolnim pregledima"
devojka je tu kao kolateralna šteta

treba naći majmuna koji je bacio ciglu a ne dal je vozač bio osudjivan i šta će on tamo gde ionako nema saobraćajne policije...
dete pozadi a staklo razbijeno. svako bi ubrzao pa bio osudjivan bio neosudjivan

i motorista je prošao, njega niko nije gadjao...
cekaj malo

jel njemu zaista bio razbijen auto ?

ako jeste , sta mislis i zasto ? zato jer nije hte da stane vec je poksuavao da vozi i dalje ... ono laganica ja vozim on ice se skloniti
e pa onda ne cudi sto tak oreaguju i razbiju mu staklo zar ne

da je stao sve bi bilo ok

cekaj malo

jel njemu zaista bio razbijen auto ?

ako jeste , sta mislis i zasto ? zato jer nije hte da stane vec je poksuavao da vozi i dalje ... ono laganica ja vozim on ice se skloniti
e pa onda ne cudi sto tak oreaguju i razbiju mu staklo zar ne

da je stao sve bi bilo ok
da ali velosiped posle njega isto tuda prolazi...
njega niko nije gadjao?

to je bilo "seljačko pravo" na raskrsnici
oni su odlučili i oni ne pitaju policiju jer oni ne saradjuju sa vlastima jer oni su vlast pa će da blokiraju
a sve u blizini Studenjaka
nek drkaju malo Novi Beograd
tamo bi ih poobarali ko kegle u kuglani...

Tj glasine koje si sa zadovoljstvom namerno širio, bez obzira na to što si znao da su u pitanju samo glasine smišljene ne bi li Nikola Samardžić, Dink Gruhonjić & Co ponovo uzjahali.

Možda se zbog potresa mozga i frakture lobanje ide na kontrolne preglede? A ja naivan mislio mora se na neurohirurgiju…

Pogledajte prilog 1672582

Otkud tebi da sam ih sa zadovoljstvom širio?

Opet neka provokacija?

da ali velosiped posle njega isto tuda prolazi...
njega niko nije gadjao?

to je bilo "seljačko pravo" na raskrsnici
oni su odlučili i oni ne pitaju policiju jer oni ne saradjuju sa vlastima jer oni su vlast pa će da blokiraju
a sve u blizini Studenjaka
nek drkaju malo Novi Beograd
tamo bi ih poobarali ko kegle u kuglani...
ma zaobilazi ih.

moj poznanik je u ns tako stao autom.
i dao po sireni.
bez prestanka svira .
oni ga gledaju i kazu aj covece prekini sa sirenom da sviras ko nenormalan

on im odgovori Aj vi repkinite da svirate k.urcu i mene zaebavate

vi protestvujte a ja protestvujem protiv vas :rotf:
ladno im sviro nekoliko minuta

pozapusavali usi...

ma zaobilazi ih.

moj poznanik je u ns tako stao autom.
i dao po sireni.