Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.384
sve bre to bolesnocekaj malo uskoro ce sem grenlanda da im uzmu i kopenhagen.
pa ce bude made in usa
ali to ni po jada kad imamo bolesne u rodjenoj kući
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve bre to bolesnocekaj malo uskoro ce sem grenlanda da im uzmu i kopenhagen.
pa ce bude made in usa
a oće seljaci da se biju sa Beogradjanima, znam ja to...Gospodja je napadala fizicki koga je stigla, na kraju je devojku lupila po ustima i pala nakon sto je ta devojka pokusala da joj uzvrati.
to cemo resimo , zabranom dela veljka bulajica i slicnih pranja mozgovasve bre to bolesno
ali to ni po jada kad imamo bolesne u rodjenoj kući
Jbg onda.ne radi se o standardu već o antropologiji
sa toplog na hladno možeš ali sa hladnog na toplo brzo ode čuka i sve u vezi krvotoka
trebaće dugo vremena da penzionisani Danci shvate zašto ih država forsira da "starost provedu u toploj Španiji"
gistro šatro da "sunčaju stare koske" a neće da im kažu da će podobijaju srčke o da će tako rasteretiti penzioni fond
Pazi ceo život od detinjstva i radni vek provode na hladnom u kratkim rukavima su 14 dana a onda ih onemoćale pošalješ na plus 42?
uzmi nekog drugog ja bi to prvo da vidim jel to radito cemo resimo , zabranom dela veljka bulajica i slicnih pranja mozgova
ti ces prvi da se regenerises
jel mi to mirises na one iz kruga ''dvojke'' prastare beograDZane od pre isusa hrista ?a oće seljaci da se biju sa Beogradjanima, znam ja to...
pa ko ne bi...meni je upecatljivo kako je Vucic pobeleo na konferenciji.
pa... ono... mi smo imali fiksni telefon još krajem šezdesetih... bez dvojnika... nije se tad davalo svakom...jel mi to mirises na one iz kruga ''dvojke'' prastare beograDZane od pre isusa hrista ?
Аха, сад си се декларисао, значи комуњараpa... ono... mi smo imali fiksni telefon još krajem šezdesetih... bez dvojnika... nije se tad davalo svakom...
vidiš šta se desi kad pustiš provinciju naglo u Beograd?
lete po automobilima....
A zakon o finansiranju NVO ništa? Lako je s njim.Najavio je neku svoju akciju Sablja protiv korupcije do 31 marta.![]()
prvi na listi za renesansuАха, сад си се декларисао, значи комуњара![]()
Tj glasine koje si sa zadovoljstvom namerno širio, bez obzira na to što si znao da su u pitanju samo glasine smišljene ne bi li Nikola Samardžić, Dink Gruhonjić & Co ponovo uzjahali.Nema zvanične informacije. Za sad su glasine da ima potres mozga, slomljene kosti lobanje, izliv krvi u mozak i prisustvo vazduha u mozgu.
To je neka informacija koja kruži po društvenim mrežama, nezvanično.
нажалост девојка има тешку повреду (кичме и главе) питање је да ли ће остати тешки инвалид
Izgeda obnarodovala Mila Pajić lično. Mada, ko bi ga znao, možda se zbog tolikih povreda kičme i glave i ne ide na neurohirurgiju i ortopedsku, nego samo na kontrolni pregled…Otkud ova informacija?
otac se njen javio i rekao da je zahvaljujuci brzoj intervenciji lekara nejgovacerka dobro!Izgeda obnarodovala Mila Pajić lično. Mada, ko bi ga znao, možda se zbog tolikih povreda kičme i glave i ne ide na neurohirurgiju i ortopedsku, nego samo na kontrolni pregled…
Pogledajte prilog 1672585
najvažnije je da su se "teške povrede" završile tek sa "kontrolnim pregledima"to je tvoju mater pomenuo prvu
dobar je Mile dobar, kakvi su ostali - zlatona tog seljaka nisi alergican ?
cekaj malonajvažnije je da su se "teške povrede" završile tek sa "kontrolnim pregledima"
devojka je tu kao kolateralna šteta
treba naći majmuna koji je bacio ciglu a ne dal je vozač bio osudjivan i šta će on tamo gde ionako nema saobraćajne policije...
dete pozadi a staklo razbijeno. svako bi ubrzao pa bio osudjivan bio neosudjivan
i motorista je prošao, njega niko nije gadjao...
kilo i od menea jel zna neko kako se gospoja bakica zove ?
ja bi joj uputio bar kilo kafe na aTresu ...
dodjite bakice u ns da malo tim rukavicama pracnemo dinka po ono nosurdi i glavudzi celavoj
da ali velosiped posle njega isto tuda prolazi...cekaj malo
jel njemu zaista bio razbijen auto ?
ako jeste , sta mislis i zasto ? zato jer nije hte da stane vec je poksuavao da vozi i dalje ... ono laganica ja vozim on ice se skloniti
e pa onda ne cudi sto tak oreaguju i razbiju mu staklo zar ne
da je stao sve bi bilo ok
Tj glasine koje si sa zadovoljstvom namerno širio, bez obzira na to što si znao da su u pitanju samo glasine smišljene ne bi li Nikola Samardžić, Dink Gruhonjić & Co ponovo uzjahali.
Možda se zbog potresa mozga i frakture lobanje ide na kontrolne preglede? A ja naivan mislio mora se na neurohirurgiju…
Pogledajte prilog 1672582
ma zaobilazi ih.da ali velosiped posle njega isto tuda prolazi...
njega niko nije gadjao?
to je bilo "seljačko pravo" na raskrsnici
oni su odlučili i oni ne pitaju policiju jer oni ne saradjuju sa vlastima jer oni su vlast pa će da blokiraju
a sve u blizini Studenjaka
nek drkaju malo Novi Beograd
tamo bi ih poobarali ko kegle u kuglani...
e baš sam iz ovog razloga pokrenu "neškovsku temu" - pogledajma zaobilazi ih.
moj poznanik je u ns tako stao autom.
i dao po sireni.
bez prestanka svira .
oni ga gledaju i kazu aj covece prekini sa sirenom da sviras ko nenormalan
on im odgovori Aj vi repkinite da svirate k.urcu i mene zaebavate
vi protestvujte a ja protestvujem protiv vas
ladno im sviro nekoliko minuta
pozapusavali usi...