Automobili za 40+

Pre auta sam svaki dan pesacio 15-20km,sad povremeno 10ak ali se raspadnem i vrv cu se vratiti u normalu kad ga oteram na otpad
Друже, то је све супер, али ми не можемо сви да будемо Дејвид Гогинс. Ја разумем тебе јер и ја желим да имам ту кондицију, снагу и истрајност. Некада сам и ја могао по 6-7 сати дневно да будем физички активан и да не осетим умор. То време је прошло јер биологија ради своје.

Никада не бих ништа мењао за своје здравље, али ово је просто тако наметнутно.

Са друге стране, ја знам људе који су све време имали кола, али су доживели 90+ година и умрли природном смрћу. Како је то могуће?

Друже, то је све супер, али ми не можемо сви да будемо Дејвид Гогинс. Ја разумем тебе јер и ја желим да имам ту кондицију, снагу и истрајност. Некада сам и ја могао по 6-7 сати дневно да будем физички активан и да не осетим умор. То време је прошло јер биологија ради своје.

Никада не бих ништа мењао за своје здравље, али ово је просто тако наметнутно.
To je druga tema nemoj da je ubacujes u konkretan problem auto - zdravlje

Zato sto nisu potrcali za busem,ja zelim da mogu da potrcim a ne mogu zbog auta:idea:
Како су онда доживели 90 година? Нема можданог удара, нема срчаног удара, нема рака, нема чира.

Друго, није тачно да нису могли да потрче или да раде нешто физички.

Како су онда доживели 90 година? Нема можданог удара, нема срчаног удара, нема рака, нема чира.

Друго, није тачно да нису могли да потрче или да раде нешто физички.
Ja zelim sebi da olaksam zivot tako da mi ne bi trebao auto,ne kapiras ti to pa nek se svi ugledaju na tebe

Ja zelim sebi da olaksam zivot tako da mi ne bi trebao auto,ne kapiras ti to pa nek se svi ugledaju na tebe
Тешко ће то да иде у Србији, а још теже са децом.

Могу да се угледају на мене без проблема, јер ја нит сам инвалид, а нисам ни залудан да мислим да треба да се решим кола.

Могу да се угледају на мене без проблема, јер ја нит сам инвалид, а нисам ни залудан да мислим да треба да се решим кола.
ko ne moze da potrci posle 30 kao da je invalid :whistling:

U srbiji?pa srbija je zadnja rupa na saksiji po svemu,pocevsi od treznjenja da pobegne od potrosackog drustva

Back