DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 43.769
...pa sad zavisi, seks moze da bude i maratonski, ako je na brzaka naravno da ce se i manje trositi.ali neuporedivo manje kalorija se trosi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa sad zavisi, seks moze da bude i maratonski, ako je na brzaka naravno da ce se i manje trositi.ali neuporedivo manje kalorija se trosi.
to mozda tiКад пређеш 30 година, не можеш да трчиш без муке.
Ја сам некада имао по 2-3 тренинга на дан. Данас то већ не може тек тако.
Друже, то је све супер, али ми не можемо сви да будемо Дејвид Гогинс. Ја разумем тебе јер и ја желим да имам ту кондицију, снагу и истрајност. Некада сам и ја могао по 6-7 сати дневно да будем физички активан и да не осетим умор. То време је прошло јер биологија ради своје.Pre auta sam svaki dan pesacio 15-20km,sad povremeno 10ak ali se raspadnem i vrv cu se vratiti u normalu kad ga oteram na otpad
Масно и опасно...to mozda ti
To je druga tema nemoj da je ubacujes u konkretan problem auto - zdravljeДруже, то је све супер, али ми не можемо сви да будемо Дејвид Гогинс. Ја разумем тебе јер и ја желим да имам ту кондицију, снагу и истрајност. Некада сам и ја могао по 6-7 сати дневно да будем физички активан и да не осетим умор. То време је прошло јер биологија ради своје.
Никада не бих ништа мењао за своје здравље, али ово је просто тако наметнутно.
seksali su se u kolima?Са друге стране, ја знам људе који су све време имали кола, али су доживели 90+ година и умрли природном смрћу. Како је то могуће?
Ја ти кажем да постоје људи који су имали ауто цео свој живот, а да су прегурали 90 година старости.To je druga tema nemoj da je ubacujes u konkretan problem auto - zdravlje
Ђавољи мозак.seksali su se u kolima?
Zato sto nisu potrcali za busem,ja zelim da mogu da potrcim a ne mogu zbog autaЈа ти кажем да постоје људи који су имали ауто цео свој живот, а да су прегурали 90 година старости.
Како су онда доживели 90 година? Нема можданог удара, нема срчаног удара, нема рака, нема чира.Zato sto nisu potrcali za busem,ja zelim da mogu da potrcim a ne mogu zbog auta
imali su zdrav mozak.Како су онда доживели 90 година? Нема можданог удара, нема срчаног удара, нема рака, нема чира.
Друго, није тачно да нису могли да потрче или да раде нешто физички.
vidis da su udobna sedista i komfor bitni.Ђавољи мозак.
Никад нисам порицао.vidis da su udobna sedista i komfor bitni.
Ja zelim sebi da olaksam zivot tako da mi ne bi trebao auto,ne kapiras ti to pa nek se svi ugledaju na tebeКако су онда доживели 90 година? Нема можданог удара, нема срчаног удара, нема рака, нема чира.
Друго, није тачно да нису могли да потрче или да раде нешто физички.
Тешко ће то да иде у Србији, а још теже са децом.Ja zelim sebi da olaksam zivot tako da mi ne bi trebao auto,ne kapiras ti to pa nek se svi ugledaju na tebe
ko ne moze da potrci posle 30 kao da je invalidТешко ће то да иде у Србији, а још теже са децом.
Могу да се угледају на мене без проблема, јер ја нит сам инвалид, а нисам ни залудан да мислим да треба да се решим кола.
Ти ме не пуштатш.ko ne moze da potrci posle 30 kao da je invalid
ne pustam stvar treninga ne godina.Ти ме не пуштатш.
Могу да потрчим, али не могу као са 18...
U srbiji?pa srbija je zadnja rupa na saksiji po svemu,pocevsi od treznjenja da pobegne od potrosackog drustvaТешко ће то да иде у Србији, а још теже са децом.
Могу да се угледају на мене без проблема, јер ја нит сам инвалид, а нисам ни залудан да мислим да треба да се решим кола.
Не испушташ. Са обе руке.ne pustam stvar treninga ne godina.
Слажем се, али Србија прво мора да реши неке друге ствари да би се људи отарасили аутомобила.U srbiji?pa srbija je zadnja rupa na saksiji po svemu,pocevsi od treznjenja da pobegne od potrosackog drustva
Pa evo gradi nove puteve i dize putarine a oporezuje besplatnu voznju na trotinetСлажем се, али Србија прво мора да реши неке друге ствари да би се људи отарасили аутомобила.