Automobili za 40+

Pa evo gradi nove puteve i dize putarine a oporezuje besplatnu voznju na trotinet
Треба да се ради на побољшању јавног превоза. Ако имаш добар јавни превоз и добре јавне службе, смањује ти се или ти нестаје потреба за аутомобилом. Када одеш у неки велики европски град, свуда стигнеш метроом.

Треба да се ради на побољшању јавног превоза. Ако имаш добар јавни превоз и добре јавне службе, смањује ти се или ти нестаје потреба за аутомобилом. Када одеш у неки велики европски град, свуда стигнеш метроом.
Znaci imaju svest da odbace troskove auta,evo ne moras daleko da ides samo do subotice da vidis ko sve vozi bajs i koliko ih ima

Aaaa znaci frka zbog uzbrdica,treba i o tome misliti
Је л има узбрдица у Амстердаму? Је л имаш падове и успоне у Суботици? Све равно ко плоча.

Како су тамо организоване улице? Секу се под правним углом. Како је у Београду? Лавиринт, петља, хаос.

Амстердам има метро. Има ли Београд?

Ima drugar Levantea, vozio sam se. Dizel doduše, nisam neki ljubitelj dizela (osim u kamionu), ali je OK auto. On prelazi dosta km pa je odabrao tako. Moja fora je da uvek iznajmim auto koji je u toj zemlji proizveden - ako je Nemačka onda je Merc ili BMW, ako je Rusija onda je Lada. Jedino u Srbiji kršim to pravilo, mada, u Srbiji mi retko i treba tako nešto.

Nema bas nešto “atraktivnih” u ponudi..
Preko koje agencije iznajmljujes?

1726321017994.png

A5 ili bmw 5

Back