Automobili za 40+

Tirsova na 2 ulice od mene iako nije smesno,kad budes pravio 3 kruga oko gajbe pola sata da se oslobodi mesto i kad svaki put nadjes nove ogrebotine na autu mozda se zapitas
Добро, теби је на две улице, некоме је на два и више сати хода. Исто ти важи и за болницу када хитна помоћ не жели да дође.

Добро, теби је на две улице, некоме је на два и више сати хода. Исто ти важи и за болницу када хитна помоћ не жели да дође.
Samo da ti kazem zasto nisam usao s majkom u dragise misovic kad sam je odvezao i umrla posle 5 dana,zato sto nisam imao gde da se parkiram.

Могу да добију синуситис од јаког ветра јер иду пешке као мој пријатељ.

Кажем ти, нисам палио ауто три дана.

То што неко шета сваки дан и једе рибу или пије чашу вина, не значи да ће живети 100 година.

Могу да добију синуситис од јаког ветра јер иду пешке као мој пријатељ.

Кажем ти, нисам палио ауто три дана.

То што неко шета сваки дан и једе рибу или пије чашу вина, не значи да ће живети 100 година.
Ali znaci da ce ga od auta boleti ledja i da nece moci da proseta par km i potrci bez muke,evo ja sam ziv primer kad se zapostavim

Ауто је нека врста нужног зла. Он не мора да се пали сваки дан, не мора сваки дан да се вози, али мора да буде ту када ти затреба. Зашто?

Звао сам такси хиљаду пута, нису имали слободно возило. Нема аутобуса. Нема ничег. Хитна помоћ постави сто питања пре него што пошаље кола по тебе.

У томе је поента.

Back