Sveze naruceni novitet.
Model Icons Jaguar Mark 2.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala svima.
@ LaQutrelle - Eh, šta fali...fali starih Opela...pa Francuza...i fali para, naravno, al' to nam je valjda zajednička muka...I fali narvno dobrih prodavnica, al' u tom je valjda i draž.
@ b12cky - Enciklopedija na 448 strana, počev od najranijih do najnovijih automobila, sa po 2-3 modela na svakoj strani, kratkom istorijom i osnovnim podacima svakog od njih, ali, obzirom da je izdavač iz Engleske, evidentan je taj njihov englesko/američki uticaj, previše je auta blizanaca(razni Pontiac-i, Plymuth-i i sl) a s druge strane samo 2 (DVA!) Opelova modela...O Rusima da ne pričamo. Ali dobro, ipak je i gomila poznatih Evropljana, kao i rariteta poput npr. one Borgward Isabelle sa moje police našlo mjesto i toj enciklopediji. Inače košta 30 funti
Sveze naruceni novitet.
![]()
@ ivanma
Pogledajte prilog 259901
Ništa, evo ovo je sve što je izašlo, uz obavještenje da se obustavlja izdavanje, odnosno da će uskoro krenuti, uz reklamu, prodaja u čitavoj Srbiji, od prvog broja.
A šta pa fali tvojoj kolekciji Vanja?b12cky je sve lepo objasnio! Samo napred, ja sam tek na "oko" 50 autića.
Evo meni omiljenog iz kolekcije, kupljen za svega 3-4 funte na aukciji. Quattroruote 1:24 Renault 4L
Pogledajte prilog 259854Pogledajte prilog 259855