AUTOMOBILI U RAZMERI

Na kraju sam ga nasao od drugog prodavca i uzeo. . .
66962385.jpg

Jednom recju......Prelep! Ferrari SWB Passo Corto Hot Wheels Elite.
Iako malo kaska za SWB Californiom, pre svega zbog pomalo sirove unutrasnjosti, ostali detalji su na visini zadatka. Felne nisu toliko lose kao sto to slike prikazuju. Jedino mi se cini da bi model trebao ipak biti malo nizi. I ovoga puta moram pohvaliti farbanje. Savrseno!
Evo i par slikica sveze pristiglog modela.
sss1c.jpg

sss2b.jpg

sss14.jpg

sss13.jpg

sss10.jpg

sss9.jpg

sss11c.jpg

sss12.jpg

sss15i.jpg

sss5n.jpg

sss7.jpg

sss6h.jpg

sss8s.jpg

sss16.jpg

Poslednja izmena:
Jos jedan fenomenalan Kyoshov rad. Ferrari 365 GTB/4 Daytona Coupe (1971).
Iako je model vec "u godinama", sasvim se odlicno nosi sa aktuelnim modelaima. Prelepi detalji i visok nivo izrade, kakav svaki Ferrari zasluzuje, i ovde su vidljivi. Svaki detalj je na svom mestu, jedino, ako vec trazim "dlaku u jajetu" neka bude polozaj volana (malo je prenisko) i brisaci.

www2f.jpg

www1f.jpg

wqwt.jpg

www3s.jpg

www9yl.jpg

www8.jpg

www6.jpg

www7.jpg

www4.jpg

www5o.jpg

Jos jedan fenomenalan Kyoshov rad. Ferrari 365 GTB/4 Daytona Coupe (1971).
Iako je model vec "u godinama", sasvim se odlicno nosi sa aktuelnim modelaima. Prelepi detalji i visok nivo izrade, kakav svaki Ferrari zasluzuje, i ovde su vidljivi. Svaki detalj je na svom mestu, jedino, ako vec trazim "dlaku u jajetu" neka bude polozaj volana (malo je prenisko) i brisaci.
OOOOOOOOOOOOOO kakav lepotan,,,bas mi se svidja,,,bravo ,,,odlicno,,,,

Stigli noviteti...samo da kazem da je Welly-ev 535i prevazisao sva moja ocekivanja!U odnosu na ostale Welly-eve modele,oko ovog BMW-a su se bas potrudili,vizuelno izgleda kao neki Auto Art,ali kad se uzme u ruke i malo detaljnije zagleda vidi se da mu zavrsna obrada nije jaca strana.Model iznenadjuje nekim detaljima koje ne bi ocekivao cak ni od pomenutog AA ili Kyosho-a,a kod Welly-a sam naisao na njih.Sve u svemu...slike cu postaviti vcrs ako stignem,naravno da ne zaboravim i 2000 touring od AA,M3 E30 OTTO i serija 7 F02 od Kyosho-a...svi ce biti uslikani i prikazani.;)

P.S. Evo bas sad gledam i uporedjujem...Kyoshovu seriju 7 F02 i Welly-ev 535i F10...hm...mislim da je oko ove petice Kyosho malo umesao prste...da,definitivno je Kyosho tu nesto radio.

Poslednja izmena:

Back