AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo jedne na brzinu

P8282165.jpg

pa bravo majstore,svaka cast za ova cetiri modela.

Auuuuu...sta je noviteta,svaka cast momci!Gorane,i ako mrzim VW,golf mi se najvise svidja medju tvojim novitetima,a sto se tice te radnje u becu...uf!Jedino mi se ne svdija sto su tako povadili modele iz kutija i stavili ih u izlog.Prljaju se...:mrgreen:
b12cky modeli su ti perverzija!UT-ov Porsche je bruka..cak je mnogo bolje ispao sa tim crnim felnama,a welly-ev 964 turbo,hm hm...nesto sto mi najvise bode oci na njemu su farovi koje su upropastili realno.
Ja jos cekam moje Benkice da stignu...nikako da se uskladim sa vremenom pa da ih sacekam.

U radnji su svi lepo zapakovani ,samo kazes koji te model interesuje i odma ti kaze da li ima ili ne,
Dobijas ne otpakovan model i mozes ga otpakovati u radnji da proveris jel sve ok.
Sto se tice Golfa nikad nisam video bolja prednja i zadnja svetla i prednju masku i branike odradjene na Golfu.
Vanguards pravi odlicne farove i da zaboravih Golf ima amortizere

Auuuuu...sta je noviteta,svaka cast momci!Gorane,i ako mrzim VW,golf mi se najvise svidja medju tvojim novitetima,a sto se tice te radnje u becu...uf!Jedino mi se ne svdija sto su tako povadili modele iz kutija i stavili ih u izlog.Prljaju se...:mrgreen:
b12cky modeli su ti perverzija!UT-ov Porsche je bruka..cak je mnogo bolje ispao sa tim crnim felnama,a welly-ev 964 turbo,hm hm...nesto sto mi najvise bode oci na njemu su farovi koje su upropastili realno.
Ja jos cekam moje Benkice da stignu...nikako da se uskladim sa vremenom pa da ih sacekam.

Odakle ti to stize ?

A ovde i sto nadjes nesto, to je pala prasina sa prst, pa cak i udje u kutiju, posto ih od nabijanja nagnjece pa se odlepi ona plastika na kutiji. Ma,mogli bi da se dogovorimo pa neki kombi ili mini bus prevoz da organizujemo za kolekcionare u taj Bec. Sta kazete?

Back