AUTOMOBILI U RAZMERI

Fiat Nuova Panda "Bburago" 1:24 made in Italy
SSA53593.jpg
SSA53588.jpg
SSA53590.jpg
SSA53591.jpg
SSA53592.jpg

Kao sto je ranije najavljeno. . . Jedan novitet za danas i ujedno poslednji za ovaj mesec.
Auto je lovljen ko zna koliko i konacno ga imam. sada je u 1:43 ali se iskreno nadam da ce jednog dana biti i u 1:1, zapravo pre oko pola godine da nisam imao sudar i da mi nisu utrpili da vozim Forda Fokusa sada bih verovatno vozio noviju verziju ovog lepotana. . .

mazda-3-mps-diecast-model-car-autoart-55981-p.jpg

Kao sto je ranije najavljeno. . . Jedan novitet za danas i ujedno poslednji za ovaj mesec.
Auto je lovljen ko zna koliko i konacno ga imam. sada je u 1:43 ali se iskreno nadam da ce jednog dana biti i u 1:1, zapravo pre oko pola godine da nisam imao sudar i da mi nisu utrpili da vozim Forda Fokusa sada bih verovatno vozio noviju verziju ovog lepotana. . .

mazda-3-mps-diecast-model-car-autoart-55981-p.jpg
]]

Lep auto :) pa dobar je i Ford Focus :D :)

Prva generacija je me je odusevila. Najbolji auto sa prednjim pogonom sto sam ikad vozio, ova poslednja je takva da mi se auto zgadio posle 2 coska. . . Posle toga sam se debelo zapitao o razlici o pogonu napred i pozadi i odlucio da je za mene pogon po zadi ipak svetinja i zato sam gidao ruke od Mazde bar na privremeno. . .
Inace, imam ST i RS u 1:43, prelistaj malo temu pa ces ih naci :) A ovaj drugi je sa Stigom kad je radio Power Lap :)

Back