AUTOMOBILI U RAZMERI

Tacnije iz Republike Srpske ,moram se raspitati pa da mogu naruciti posto i kada imas neke pare da ostavis za model to ti nista ne znaci jer nemas gdje da kupis... Jedine prilike su neka putovanja,kada se redovno pregledaju benzinske pumpe,knjizare,prodavnice igracaka marketi......sto vam je vec sigurno poznato

Sad sam se vratio iz teretane i svratio u lavirint usput...od 43-ki nema nista,samo jedna fiat panda new ray i neki chajna bmw x5 e70,ima Rastar-ovih X6-ica 3 komada,dve bele i jedna crvena 1280din 1:24 razmera i Lamborghini Murcielago LP670,1:18 Citroen C2 sivi Welly i Peugeot 403 kabriolet krem isto Welly oko 2200din. To je to od zanimljivijih modela.

Poslednja izmena:
Kad svi volite BMW-e stizu mi 2 kom za 10-ak dana pa ce biti i slikica

img8188h.jpg

KGrHqYOKkYE2Lo4gVUBBNzUn4kRjQ_12.jpg

Sad sam se vratio iz teretane i svratio u lavirint usput...od 43-ki nema nista,samo jedna fiat panda new ray i neki chajna bmw x5 e70,ima Rastar-ovih X6-ica 3 komada,dve bele i jedna crvena 1280din 1:24 razmera i Lamborghini Murcielago LP670,1:18 Citroen C2 sivi Welly i Peugeot 403 kabriolet krem isto Welly oko 2200din. To je to od zanimljivijih modela.

E hvala brate , pa onda cu ustekam kes za X6-cu :) nego sto sam naleteo na nesto ahaha :D danas ja sa drugarom iso do pijace nesto i gledam sta oni cigani prodaju od polovnih stvari :D da vidim dal ima neki auto :D :) i naidjem iz prve na nov novcijat New Ray 1/32 Peugeot 407 Coupe ( 2005 ) :D pitam ja kolko cigancicu ona kaze 400din ja kazem e *** nista i kaze meni cigo ajd 300 ,moze? :D i ja moze ;D xD i eto nabavih za 300din xD :D sace slike :D xD i restaurirao sam danas jedan moj stari 1/32 Kinsmart TT Coupe :D pa cu i njega da slikam :)

Kaze meni ciga da je dobio iz Nemacke :D hahaha xD a iskreno deluje mi kao da je bolje odradjen nego ovi modeli new ray-a kod nas :) sacu da okacim slike :) nisam bio kod kuce :P eh da ja imam nekog u nemackoj :D :) :P msm imam tetku neku al ona ne zna ni da ja postojim hahaha :D a ja ne znam ni gde ona zivi :D :P

Back