AUTOMOBILI U RAZMERI

6902587755_fb56c37f40_z.jpg
6902589787_82252bac80_z.jpg

Hvala,inace sam veliki zaljubljenik u bmw vozila, veliki problem je pronaci bmw modele,pretezno se radi o x5-icama i 3-cama. Kod nas u bosni samo moze da se nadju burago modeli. kada se pronadje od ostalih proizvodjaca to predstavlja bingo :)

Takodje BMW <3 !!!! Nije bas ni ovde tolko lako naci :) danas sam u Tempo-u naso jeftinije bburago 1/32 modele po ceni pod 777din -.^ bila je mecka e klase al nisam hteo da bacam pare na to :) u planu mi je ona X6-ca od Rastara :) samo kesa jos malo da zaradim veceras sa zurke i bice je :D !!!!

Slazem se da je lose uradjena,nije mi jasno zasto se malo ne potrude. Cekam da mi ovih dana dodje upravo jedna ovakva tj.da mi drug kupi..nadam se da ce biti narandzasta jer bolje izgleda.. cim dodje kacim slike cijena je kod nas 8 evra :))

E isto u merkatoru novom , u Dexy Co radnji -.- em sto je preskupa em sto je katastrofa uradjena -.- danas cu otici po X5-cu od Maisto-a u 1/43 nasao sam je za 450din :) i uklopicu valjda za jos neki motorcic :D :) posto imam 1000din za to :) :P

Imas kod mene u kraju,radnja Lavirint u Goce Delceva ulici...bilo je od Rastara X6 1:24,Volvo XC60,Mercedes GLK...ima dosta i 1:43...Toyota Corolla,Peugeot 207,Range Rover Sport,Mercedes SLK AMG,SLS AMG...

Back