Kod Mercedesa 300s i Jaguara XJ220 nemas nesto mnogo opcija. Tacnije Maisto jedini proizvodi XJ220 u 1:18, dok Merca rade i Welly i Maisto. Sto se tice Mecke, kalup je gotovo isti kod Welly-ja i Maista. Jedino sto Welly ima onaj hromirani detalj ispred zadnjeg tocka. S' obzirom na nabavnu cenu polovnih modela, dobro ocuvanih, mogu ti ih preporuciti. Jaguar je klasicni Maisto. Ima dosta nedostataka, ali opet je jedini, tako da mu se za sada i gleda kroz prste.
S' druge strane, Miuru radi mnogo proizvodjaca. Polistil, Bburago, Majorette, Anson, Welly, Kyosho i AUTOart. E sada, meni je bitno da je linija modela dobro skinuta, tako da sam zadovoljan sa Welly-jem. Jedino sam mu ja prefarbao unutrasnjost u svetliju boju, posto je bila crna. Polistil, Bburago, Majorette (Anson) ti ne bih preporucio, jer je linija modela promasena. Cudno izgleda model. Doduse, to je P400, prva serija Miure, dok je ovaj Welly SV iz '71. Medjutim, i Welly modeli su danas, iako predstavljaju neki budget model, sa cenom otisli na preko 30 Eur. Ove Miure se prodaju i za 35-40 Eur. U svakom slucaju, preporucujem ti Miuru. Ako pak zelis top model Miure, izaberi izmedju AA i Kyosho.