AUTOMOBILI U RAZMERI

I E3 mi se isto svidja od Nea,video sam i OTTO modele,stvarno su detaljno odradjeni,skroz realno izgledaju,ali sto kazes nemaju otvaranja a i cene su im prejake...ali,posto je tesko naci neke BMW modele,padam u iskusenje sto se tice nekih NEO modela.

Posto mi serija 1 spada u jednu od najomiljenijih serija a i ovaj je bio dosta povoljan onda nije bilo razloga da ga ne uzmem. . . Kontam da jos uzmem crvenog i belog, a onda bi ostao jos jedino sivi koji se jos radi, a da ga nemam pa onda mozda uzmem i njega. . . Cisto da ih imam u svim bojama :)

8722BLbmwb01.jpg

Kojom koncepcijom ti pravis kolekciju?
Sto bi vise oleo da je beli?

Da pojasnim-
Ja kolekciju formiram od maketa vozila koje je imao moj otac, koje sam vozio, koje bih da imam. Drugi deo kolekcije su vozila koja sam nasledio, dobio na poklon ili kupio vrlo jeftino a du su mi se dopala. (Kako ovde nema prevelikog izbora nisam u cestom iskusenju)

Poslednja izmena:
:) ja sam juce posle sastanka malo prosetao gradom , u Super Vero-u u Cvijicevoj ima dosta Maisto i New Ray modela kao i SIKU , u Lavirintu na terazijama sam nasao BMW X6 od Rastar u1/24 cena mu je 1280din ,sad ne znam dal je to previse skupo ???? Takodje sam nasao dosta Maisto modela u 1/24 tipa Hummer i reventon itd u knjizarama u maksima gorkog i milesevskoj :D :)

Back