AUTOMOBILI U RAZMERI

Za Z4 imam samo pohvale zaista su ga odradili veoma dobro :) imam i ja ovaj Audi A4 , cime si mi "doradio" enterijer?? :)
Edit : Nasao sam Z1 u 1/43 od welly-a za 200din ,pa cu uskoro i to ako sve bude kako treba naruciti i nabaviti :) :D i kolko sam video tom modelu se vrata onako uvlace unutra sto me je odusevilo da su to napravili :)

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo da radim jos pre nekoliko dana jedan Ferrari F40 od Maista,razmera je neka leva skroz,1:39 mozda,oni "brzopotezni" modeli,sa mehanizmom "pull & go"...cisto da se vezbam malo,ako ispadne dobro,nakacicu slike...ali mu je zadnje staklo slomljeno,tako da ne znam sta cu sto se toga tice... :think:

Evo slika Alfe ,kompletno je prefarbana karoserija i doradjena je unutrasnjost

P1300017.jpg

P1300019.jpg

P1300018.jpg

P1300021.jpg

P1300020.jpg

P1300022.jpg

P1300023.jpg

Lep ulov!

Ja mozda do kraja dana ubodem jos koji BMW :) Videcemo. . . Nasao sam beli E21 pa kontam da ga uzmem ali mi nije medju prioritetima za ovaj mesec a opet, i nije tako cest model na koji nalecem i sad se dvoumim. . . A kad se dvoumim i ako ne uzmem obicno zazalim. . .

Poslednja izmena:
E21,omiljena trojkica :)...cak sam se jedno vreme toliko zaludeo da sam hteo da uzmem neku kod nas u 1:1 i da je sredim,al nisam imao uslove za to pa sam odustao,na zalost...ja sam narucio onaj M1 crveni,jedva cekam da stigne. :)

Meni je favorit E30 ;) Crven kabrio sa bez krovom i bez iznutra. . . Jednog dana ga moram imati. . .
Inace jos nisam uzeo E21, mislim da cu da sacekam mart i placu jer sam sad povijao par modela koje bi da uzmem i to nebih da odlazem. . . A ovaj se valjda nece rasprodati u medjuvremenu. . .

Back