AUTOMOBILI U RAZMERI

Schuco 1:87
060.jpg
061.jpg
062.jpg

I kod mene je pocela sezona. . . I to na krajnje ne lep nacin. Jutros dok sam spavao telefon mi se oglasio da ima jos 5 min do kraja neke aukcija ja ga dograbio video cenu malo razmislio i sacekao zadnjih 15 sec da dam svoju ponudu i pobedim. Sto bi se reklo lepo odradjen posao, medjutim tek kad je dosao na red da se plati video sam sta se desilo, potrosio sam malo vise para i sa postarinom taj model vise i nije bio toliko privlacan ali OK. Model je i tako jeftiniji no sto se obicno nalazi, a pogtovu kad je bez Stiga, tako da aj nema veze mada malo mi kvari planove za ostatak meseca jer sam tu planirao dve melo vece kupovine, i to su mi najveci prioriteti za sad. . . Da se sve desilo mesec dana ranije ili kasnije bilo bi sve OK, ali neka, ko zna zasto je ovo dobro. . .
519438810.jpg

Prvi dan kada budem slobodan izvadiću modele iz regala i slikati ih polako, pošto još ne stižem da napravim vitrinu. Inače u postovima od zimus sam postavio skoro celu kolekciju ali mi slike nisu bile baš najbolje.
Sad su mi modeli svuda po kući po regalima i u kutijama, a stigao sam do 660 komada.

Jel ovo sivo na prvoj polici astra???

Da, Astra G 1:24 Welly.

Back