AUTOMOBILI U RAZMERI

SRECAN BADNJI DAN SVIMA.
Evo jos malo modela od mene...
SSA53080.jpg
SSA53081.jpg
Alfa Romeo 147GTA Cup(2003)-metro
SSA53086.jpg
SSA53089.jpg
Renault Fourgonnette-altaya

Dakle moj novitet. . . Vec dosta dugo merkam ovo
37704.jpg

I konacno sam se odlucio da odresim kesu i zavrsim pricu. Autu cena smao ide gore i skoro svakih mesec dana pomalo skoci i kako je danas Bozic odlucio sam da ga zumem pa gde piklo da puklo. Pre no sto cu ga uzeti malo sam procesljao google za svaki slucaj da mozda ne nadjem negde jeftiniji i nisam nasao, taj sto sam video na e-bay njega uzimam. Dok sam cesljao google nasao sam Pullmana na popustu i malo mi je bilo cudno, kako?! Model je odavno redak, a i da bude na popustu 39% i sa cenom kao SWB, nemoguce. Ali nema veze ja idem na SWB ali za svaki slucaj posaljem poruku prodavcu da vidim da li imaju jos na lageru jer mi se desavalo da odmerim nesto, uzmem i na kraju ne bude nista jer nemaju. A cena ovog je, da budem iskren "sica". Idem da se ponovim sa onim gore na slici i kliknem da uzmem auto kad ono sipak. Ne moze, prodavac se skinuo sa e-bay privremeno. Nije tu tako i da od noviteta nema nista. . . E super. . . A taman sam se spremio da dresim kesu. . . Odem da nesto uradim i vrnem se na komp vidim stigao mi mail od prodavca za Pullmana i ja kontam da mi je to samo od kompijutera prosledjeno moje pismo da me obaveste da su ga primili jer je subota i ovde skoro 5 popodne. . . Sta drugo moze biti. . . Kad ono ladno imaju na lageru ja odma odem do sajta uzmem jednog i sto ce se ispostaviti ~ poslednji! Jer kad sam otisao jso koji put na link da vidim da je to AA i da nije neko drugi, ono stoji "Out of stock!". . . dakle bukvalno poslednji Mercedes 600 LWB Pullman! I to u crnoj boji, bas onako kako sam i hteo!
Dakle, moj danasnji novitet i poklon za Bozic, pa sad mogu komotno reci od nekog sa neba :)
MERCEDES-BENZ 600 LWB PULLMAN 1:18
product.GetProductImage.do

Poslednja izmena:
Bio sam ja, ali nemam fotoaparat u funkciji trenutno...
Ono sto je meni interesantno su modeli rusa i neka redja novinska izdanja koja su bila u ponudi u Avantiju.
Nadjoh Volgu koju sam dugo vec trazio.
Bas vredi otici, toplo preporucujem da dodjes do Beograda za mesec dana kada ce ponovo biti berze na istom mestu.

Bio sam ja, ali nemam fotoaparat u funkciji trenutno...
Ono sto je meni interesantno su modeli rusa i neka redja novinska izdanja koja su bila u ponudi u Avantiju.
Nadjoh Volgu koju sam dugo vec trazio.
Bas vredi otici, toplo preporucujem da dodjes do Beograda za mesec dana kada ce ponovo biti berze na istom mestu.
Braticu posto volis ruse,aa i ja takodje okacicu neke slike moih rusa.Nesto imam odavno,a nesto sam nabavio skoro.Skoro sam nabavio jedan vrlo redak model,a to je cajka sa tri reda sedista.

Back