AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo kako izgleda časopis koji ide uz model, unutra piše sve o modelu i ima poster, cena je gore desno iznad broja 3, istaknuta u Rumunskim i Moldavskim lejama.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
006.jpg

@ Master

Odlicne su ti mecke :) Nisam znao da si i ti u ovim vodama. . . Lepo, lepo :)
Ma odavno sam ja zainteresovan u modele automobila,medjutim uvek dodje nesto prece na sta potrosim pare,sve ukupno imam oko 10ak modela,vecina mercedesi i jedan Lamborgini Diablo.No medjutim od kako sam poceo vas da pratim ovde na ovoj temi pre nekih godinu dana resio sam i ja da malo prosirim kolekciju,sad ovih dana vrebam da kupim neku novu mechku sa autoart-a :)

Ma odavno sam ja zainteresovan u modele automobila,medjutim uvek dodje nesto prece na sta potrosim pare,sve ukupno imam oko 10ak modela,vecina mercedesi i jedan Lamborgini Diablo.No medjutim od kako sam poceo vas da pratim ovde na ovoj temi pre nekih godinu dana resio sam i ja da malo prosirim kolekciju,sad ovih dana vrebam da kupim neku novu mechku sa autoart-a :)

Ovako nesto :per:

product.GetProductImage.do

@ Slave

Srecna i tebi! sto se tice glavobolje, znas kako kazu "klin se klinom izbija" :lol:

@ goranp

Lepi noviteti sta reci. . . Svaka cast, ove godine si me pretekao i tvorio sezonu jos prvi dan ;) Ja se ceo dan spremam da ugrabim jos jednog iz te kompanije, onako jednog specijalnog ;)

Upravo sam njega merkao ili Gelendewagena :D
Ja ga merkam poslednjih godinu i po i sad sam se nameracio do Bozica da ga uzmem pa gde puklo da puklo. . . Cena mu samo ide gore i ako nastavim da cekam ono sto mi je sad preskupu uskoro ima sanse da postane "jeftino". Nadam se da ce Pulamana uskoro opet da prave jer mi je taj isto na listi u 1:18. . .
Sto se tice G klase ja je imam u 1:43 u LWB i SWB a kontam i AMG da uzmem jednom. Odlicno je uradjena i svaka preporuka. Ja sam prezadovoljan sa obe. Jedina mana kod SWB-a je da su gume nekako povelike, dok je ostatak bez ikakve zamerke.

Back