goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
1/43 su, Audi je Atlas Verlag izdanje iz Nemacke a BMW je Schuco.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, cena je istaknuta u Rumunskim i Moldavskim lejama. Izdanje je za Rumuniju i Moldaviju, neće da me čudi ako se pojavi izdanje za Etiopiju pre nego za Srbiju.
Ma odavno sam ja zainteresovan u modele automobila,medjutim uvek dodje nesto prece na sta potrosim pare,sve ukupno imam oko 10ak modela,vecina mercedesi i jedan Lamborgini Diablo.No medjutim od kako sam poceo vas da pratim ovde na ovoj temi pre nekih godinu dana resio sam i ja da malo prosirim kolekciju,sad ovih dana vrebam da kupim neku novu mechku sa autoart-a@ Master
Odlicne su ti meckeNisam znao da si i ti u ovim vodama. . . Lepo, lepo
![]()
Ne mogu da ga prodam jer njega sam dobio kao poklon od moje supruge za rodjendan@ Master
Da li bi prodao 124ku u 1:43?
Ma odavno sam ja zainteresovan u modele automobila,medjutim uvek dodje nesto prece na sta potrosim pare,sve ukupno imam oko 10ak modela,vecina mercedesi i jedan Lamborgini Diablo.No medjutim od kako sam poceo vas da pratim ovde na ovoj temi pre nekih godinu dana resio sam i ja da malo prosirim kolekciju,sad ovih dana vrebam da kupim neku novu mechku sa autoart-a![]()
Upravo sam njega merkao ili GelendewagenaOvako nesto
![]()
Ja ga merkam poslednjih godinu i po i sad sam se nameracio do Bozica da ga uzmem pa gde puklo da puklo. . . Cena mu samo ide gore i ako nastavim da cekam ono sto mi je sad preskupu uskoro ima sanse da postane "jeftino". Nadam se da ce Pulamana uskoro opet da prave jer mi je taj isto na listi u 1:18. . .Upravo sam njega merkao ili Gelendewagena![]()