AUTOMOBILI U RAZMERI

P8280055-1.jpg

Dobrodosao na forum.
Lepa kolekcija,Porsche-i su odlicni

Porschei su klasicni od Bburaga, izvana su dobri ali moroti su im katastrofalno napravljeni :D ovaj zlatni je ovaj najnoviji turbo i to od Motor Max-a i dobro izgleda samo u regalu, lagan je i motor je isto los kad se otvori hauba ;) ;) samo Carrera GT od istog proizvođaca ima dobru masinu tj fini su detalji iako ne potpuno.. :)

Da se i ja javim malo;) Najnovije u kolekciji:D

MB Actros mp3 kiper - proizvodjac nepoznat, model dolazi kao kit za sklapanje

IMG_0008-4-1.jpg

MB Axor sa kiperkom - Herpa, dilerski model

IMG_0002-2-1.jpg

MB Actros mp3 kompanije "Avtosped" - Herpa

IMG_0006-1-1.jpg

IMG_0007-3-1.jpg

Reno Premium sa pp hladnjacom - Herpa

IMG_0005-1-1.jpg

Evo danas su mi pristigla jos dva noviteta
Prvi je Lamborghini Miura SV AutoArt u zutoj boji sto se da videti na slikama. Obzirom da mi nisu priritet vozila ove dobi, ali i obzirom da sam ljubitelj Lamborghinija odlucio sam da ga ubacim u kolekciju i uopste se nisam pokajao. Auto je odradjen zaista do najsitnijeg detalja, od krupnijih do sitnih delova. Farovi su mu pokretni pomocu rucice pod haubom, zuta boja na slikama je ispala kao kanarinac ali na dnevnom svetlu je lepsa, vise vuce na limun zutu. Da ne duzim evo i slika

CIMG0711-1.jpg

CIMG0710-1.jpg

CIMG0709-1.jpg

CIMG0708-1.jpg

CIMG0707-1.jpg

CIMG0706-1.jpg

CIMG0705-1.jpg

CIMG0704-1.jpg

CIMG0701-1.jpg

CIMG0700-1.jpg

CIMG0699-1.jpg

Drugi model je Mercedes Sl restilizovane serije iz 2008. godine od Minichampsa. Ne znam zasto, ali uvek kada mi se desi da mi stigne nekoliko modela ili u razmaku od dan dva neke druge osim AA ja se razocaram, pa je to i slucaj ovog Mercedesa. Sam model je dobro odradjen ima lepih detalja, ali kako je stigao zajedno sa Miurom fali mu nesto da kazem e odlicno su oba uradjena. AA je odlican ovaj je vrlo dobar. Prvo mu fali detalja pod haubom, ali Ok kod svih novjih pravih automobila pod haubom vlada crna i siva plastika pa ne znam ni sta da ocekujem kod modela. Unutrasnjost je odradjena u visokom kvalitetu, farba auto je odlicna, e sad tockovi tj kocioni sistem je totalno sloserski, ko da je rec o mnogo manje budzetnom automobilu, ali Ok sta da se radi, mogli su se potruditi i malo vise i ceo utisak bi bio mnogo povoljniji. Ako uporedim ovaj model sa Maistovim SL-om onda ipak ne treba da se zalim i kukam. I za njega idu slicice pa dok ne stigne nesto novo to je to.

CIMG0698-1.jpg

CIMG0697-1.jpg

CIMG0696-1.jpg

CIMG0695-1.jpg

CIMG0694-1.jpg

CIMG0693-1.jpg

CIMG0692-1.jpg

Naravno u planu je i AMG verzija i AMG Black edition ali o njima kada ih nahvatam

zanima me velicina ove Miure mozda i pise ali nisam vidio i zanima me gdje se moze nabaviti jer sam veeeeeeeeeeliki obozavatelj Lamborghinia a posebno Miure. :)

Back