Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta trazi heineken tu
zabranjeno je piti i voziti![]()
Dobrodosao na forum.
Lepa kolekcija,Porsche-i su odlicni
Dobrodosao na forum.
Lepa kolekcija,Porsche-i su odlicni
oooo gligi braticu ,gde si ti.kamioni kao i obicno ekstra.drago mi je da si tu.
![]()
Odlicni noviteti posle duze vremena
Sta su uradio sa BMW-ovima u 1:43? Sakupljas ih idalje ili si od njih digao ruke?
Evo danas su mi pristigla jos dva noviteta
Prvi je Lamborghini Miura SV AutoArt u zutoj boji sto se da videti na slikama. Obzirom da mi nisu priritet vozila ove dobi, ali i obzirom da sam ljubitelj Lamborghinija odlucio sam da ga ubacim u kolekciju i uopste se nisam pokajao. Auto je odradjen zaista do najsitnijeg detalja, od krupnijih do sitnih delova. Farovi su mu pokretni pomocu rucice pod haubom, zuta boja na slikama je ispala kao kanarinac ali na dnevnom svetlu je lepsa, vise vuce na limun zutu. Da ne duzim evo i slika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugi model je Mercedes Sl restilizovane serije iz 2008. godine od Minichampsa. Ne znam zasto, ali uvek kada mi se desi da mi stigne nekoliko modela ili u razmaku od dan dva neke druge osim AA ja se razocaram, pa je to i slucaj ovog Mercedesa. Sam model je dobro odradjen ima lepih detalja, ali kako je stigao zajedno sa Miurom fali mu nesto da kazem e odlicno su oba uradjena. AA je odlican ovaj je vrlo dobar. Prvo mu fali detalja pod haubom, ali Ok kod svih novjih pravih automobila pod haubom vlada crna i siva plastika pa ne znam ni sta da ocekujem kod modela. Unutrasnjost je odradjena u visokom kvalitetu, farba auto je odlicna, e sad tockovi tj kocioni sistem je totalno sloserski, ko da je rec o mnogo manje budzetnom automobilu, ali Ok sta da se radi, mogli su se potruditi i malo vise i ceo utisak bi bio mnogo povoljniji. Ako uporedim ovaj model sa Maistovim SL-om onda ipak ne treba da se zalim i kukam. I za njega idu slicice pa dok ne stigne nesto novo to je to.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno u planu je i AMG verzija i AMG Black edition ali o njima kada ih nahvatam