AUTOMOBILI U RAZMERI

Zdravo momci, vidim da ste se ubacili u BMW brzinu:D
Evo nekih mojih modela
5499514182_ca23526b5f_b.jpg

5498920373_1a869a18d8_b.jpg

5498920481_f684f20384_b.jpg

5499514658_f55f98f2e9_b.jpg

5498920961_4f53ffac47_b.jpg

5498921047_dcd6af2be8_b.jpg

5499515068_48a7c3e564_b.jpg

5363258021_1dd596490c_b.jpg

5363870614_3ab3054222_b.jpg

5363257711_e95d205294_b.jpg

5363258745_260387a83b_b.jpg

5363259255_e8c7ba1804_b.jpg

5363872472_a6ea6bd56f_b.jpg

5357305216_3d71cd1cd4_b.jpg

5356689977_f9f8853543_b.jpg

5357304160_8aedf30783_b.jpg

5357304856_2c5089fe2e_b.jpg

5357305826_495dd19dd8_b.jpg

5356691001_f798c9c915_b.jpg

Nadam se da su vam se modeli svideli inace su za svaku preporuku svim ljubiteljima bavaraca

Ma ne nisu mi se svideli nimalo :mrgreen: E34 nabavljam cim nadjem da je u USA i da ima neku normalni cenu, M535i ce uleteti ali kao crni, ali zato M5 kao taj tvoj cim ponovo izadje. . . Auto je da mu se skine kapa. . . Inace u petak sam isao kod jednog dilera da vidim crnog E28 M5 i bio sam poprilicno zagrejan za njega medjutim posto sam jos uvek student, a kako kvarovi kod tog auta kostaju podosta sve se zavrsilo samo na gledanju i slusanja motora, ali u svakom slucaju auto je fenomenalan. . . Cak i sa USA branicima super izgleda. . .

Ma ne nisu mi se svideli nimalo :mrgreen: E34 nabavljam cim nadjem da je u USA i da ima neku normalni cenu, M535i ce uleteti ali kao crni, ali zato M5 kao taj tvoj cim ponovo izadje. . . Auto je da mu se skine kapa. . . Inace u petak sam isao kod jednog dilera da vidim crnog E28 M5 i bio sam poprilicno zagrejan za njega medjutim posto sam jos uvek student, a kako kvarovi kod tog auta kostaju podosta sve se zavrsilo samo na gledanju i slusanja motora, ali u svakom slucaju auto je fenomenalan. . . Cak i sa USA branicima super izgleda. . .
Da, vidjao sam po netu taj crni e28 M5 u fabrickom stanju, mislim da sam cak i fotke skinuo!!!
Silan prevoz - nema sta.
Inace video sam na nekom sajtu, cini mi se u DE, da se jos prodaje AUTOart-ov crveni M5. Ako nadjem link saljem ti obavezno
Veliki poz!!!

E da jos nesto, svaki auto je kao lego kockica, bio on stariji model gde preovladava mehanika ili nov model pun elektronike.
Lako se sklopi i rasklopi, tako da nemoj da te plase kvarovi. samo redovno menjaj ulje i filtere i gumene delove i nema problema.
Inace taj e28 M5 ne bi trebao da se kvari, jer u njega ide provereni motor od 3.5 litara koji se povlaci jos od 3.0 csl preko trkackog M1.
Inace ako mozes da biras uzmi s manuelnim prenosom cini mi se da je to bolja opcija na ovako vremesnom modelu.
Toliko od mene, mozda neko drugi ima jos nesto da doda...

Hvala :) Sto se tice tog M5 ovde u SAD se prodavao samo sa manuelnim menjacem, crne boje sa bez unutrasnjosti a sacica komada je proizvedena sa crnom unutrasnjosti. . . Sto se tice kvarova to mi je bila povelika briga jer ako vec dodje do njih koliko ce me kostati delovi, a i gde bi ga popravljao. Moja dva mehanicara nikad nisu videla M5 pa ne znam koliko bi bili strucni, a ga vodim kod dilera je skupo igranje. A celu sumnju oko kvarova napravio je sam diler jer ne da da se auto vozi kod majstora vec bi da majstor dodje kod njega pa onda da ga gleda a sto je jos bolje lik nema ni gde da digne auto pa da se pogleda ispod vec bi kao isli tu kod nekog pa bi gledali sto je krajnje neuobicajena prkaksa. Jer ono sto je prvo i osnovno kod kupovine kola (bar u SAD) je da ga majstor pogleda i do sad mi se nikad nije desilo da je bilo ko i na bilo kom dilersipu rekao da ne da auto ide kod majstora svi ce ti ili dati kljuceve pa ti teraj auto ili reci gde je majstor pa ce ga oni oterati. . . A kako moj sadasnji auto nije bas najpouzdanije rirode da kupim jos jedan koji je u ko zna kakvom stanju, a jos kao sto rekoh student. . . Da imam stalan posao onda bi ga uzeo bez razmisljanja i teranja kod majstora, ali ovako bolje da sacekam jos koju godinu da doktoriram, nadjem posao, kupim 1M, pa onda. . . A do tad idem na E46 330i i ZHP paket (235 konja) :)

@.....

Nadam se da je sedmica od Kyosha, a ne od Welly.
Ja cu morati malo da stagniram sa 1:18, planiram stariju trojku da menjam za noviju par god staru pa ce modeli morati da trpe, mada ko zna ovih dana idem kod dilera da vidim sta iam na placu pa ako nadjem nesto a ostane para ili nista ne nadjem onda cu samo produziti u salon da vidim sta se nudi od BMW 1:18, dugo nisam uzeo ni jedan model ove marke. u zadnje vreme samo neki Ferrari, lambo, Porschei,...Vreme je da se vratim na omiljeni brend.

Kyosho ;) I to plavi tako da je skoro sve po zelji osim unutrasnjosti ali OK. Ja bi hteo bez ali kako se ona ne radi nek ide ovako, bar je spolja plav kao st sam hteo. Znam da model nije bas nesto odradjen pa nemam neka preterana ocekivanja ali sta je i kako videcemo kad stigne. . .
Sto se tice razmere 1:1 ako ces da ides na trojku bolje sacekaj jos koju nedelju/mesec jer sad treba da se predstavi nova trojka u Frankfurtu i da se E90 penzionise tako da ce cene da popadaju sto zbog nove trojke sto zbog kraja kalendarske godine (bar kod nas u SAD je tako, Septembar je podosta dobar, ali zato Oktobar i Novembar pa mozda i Decembar dusu dali za kupovinu polovnjaka). . . Ja zbog F30 sada cekam vec 6 meseci da zgrabim svoj E46 i ako Bog da uskoro ce se i to desiti. . . Inace ako slucajno zaglavis sa E90 koji ima GM-ov menjac ubrzaj na nekih 80-100km/h i onda pritisni kocnicu do kraja i ne pustaj dok auto 100% nestane kad stane ako se ugasio (meni se to desilo na prvom E90 sto sam vozio) onda bezi od tog auta sto dalje mozes - njega u skorijoj buducnosti ocekuje popravka/zamena menjaca. . . I nek ti je sa srecom u kupovini super si auto odabrao da uzmes!

@...
Sto se tice sedmice dzaba ti je da kukas, to je najbolje sto se moze kupiti. Da vidis kako je Welly skrnavo odradio ova mu dodje kao premija.
Sto se tice 1:1 na zalost nisam bas u mogucnosti da kupim ganc novu trojku, bice to E90 ali ne sa placa ili sta znam nego odem u BMW Wien oni tamo imaju preko 400 automobila sto novih sto da tako kazem polovnih sa par hiljada km, pa imaju i onu varijnatu kupim nov auto vozam 2-3 godine dodjem menjam a stari se prrodaje. Svaki auto koji tamo kupis ima godinu dana kompletne garancije i takodje i polovan auto mozes da vratis i menjas za novije i tako u krug.
Stara trojka je odradila svoje sad idem na novije, uglavnom sklopio sam sta zelim koji motor sta od opreme boja pa idem da vidim da li se nesto nudi i da se malo cenkam jer i ja znam da je nova trojka pred vratima i da ce uslovno receno staroj cena malo pasti.
A naravno BMW i samo BMW do kraja BMW tako da tu nema ni dileme ni gledanja drugih kola. Za mene je to automobil sve ostalo su mi prevozna sredstva.

Uspeo si samo bih te zamolio ako i kad budes imao vremena da postavis slike modela slikane sa malo manje udaljenosti. Inace slike mozes postaviti i preko photobuckea, imageshack,...ima vise varijanti.Koliko vidim ima lepih modela, vidim Porschei, Ferrari, Lambo dominiraju, vidim ima tu i amera,...

Uspeo si samo bih te zamolio ako i kad budes imao vremena da postavis slike modela slikane sa malo manje udaljenosti. Inace slike mozes postaviti i preko photobuckea, imageshack,...ima vise varijanti.Koliko vidim ima lepih modela, vidim Porschei, Ferrari, Lambo dominiraju, vidim ima tu i amera,...

naravno, postavim obavezno, ovo je bilo samo za probu da vidim kako radi.. zao mi je sto je mala slika, slikao sam sa 10 megapixelnim foticem, u originalu je ogromna, nadao sam se da ce se vidjeti.. okacim jos sad par komada ovako na ovaj nacin.. ima 14 lamborghinia, 15 ferraria, 9 porschea, amera ali uglavnom egzoticne i sportske skupljam, imam ih iz česke, mađarske, francuske, španjolske, engleske, njemacke.. :)

Back