savrsena kolekcija, ja ih imam 92
)) isto samo 1/24

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, vidjao sam po netu taj crni e28 M5 u fabrickom stanju, mislim da sam cak i fotke skinuo!!!Ma ne nisu mi se svideli nimaloE34 nabavljam cim nadjem da je u USA i da ima neku normalni cenu, M535i ce uleteti ali kao crni, ali zato M5 kao taj tvoj cim ponovo izadje. . . Auto je da mu se skine kapa. . . Inace u petak sam isao kod jednog dilera da vidim crnog E28 M5 i bio sam poprilicno zagrejan za njega medjutim posto sam jos uvek student, a kako kvarovi kod tog auta kostaju podosta sve se zavrsilo samo na gledanju i slusanja motora, ali u svakom slucaju auto je fenomenalan. . . Cak i sa USA branicima super izgleda. . .
dobar dan zelim ljubiteljima automobila, jedan sam od vas p ami je drago da sa vas nasao i vas fotum, nadam se da cu uzivati u fotkama vasih kolekcija kao i vi u mojim autima
pozdrav iz Osijeka![]()
dobar dan zelim ljubiteljima automobila, jedan sam od vas p ami je drago da sa vas nasao i vas fotum, nadam se da cu uzivati u fotkama vasih kolekcija kao i vi u mojim autima
pozdrav iz Osijeka![]()
Cao braticu i dobrodosao,koje modele sakupljas,koja razmera,koliko ih imas inaravno fotke obaveznopozdrav.
Hvala na dobrodoslici, skupljam iskljucivo 1/24 za sad ih je 92, okacio sam jednu stadiju fotku dok ih je bilo 77 al uskoro se potrudim pa cu apdejtirati![]()
moze mi netko objasniti kako postaviti fotku na forum![]()
Uspeo si samo bih te zamolio ako i kad budes imao vremena da postavis slike modela slikane sa malo manje udaljenosti. Inace slike mozes postaviti i preko photobuckea, imageshack,...ima vise varijanti.Koliko vidim ima lepih modela, vidim Porschei, Ferrari, Lambo dominiraju, vidim ima tu i amera,...