savrsena kolekcija, ja ih imam 92
)) isto samo 1/24
)) isto samo 1/24Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)) isto samo 1/24
E34 nabavljam cim nadjem da je u USA i da ima neku normalni cenu, M535i ce uleteti ali kao crni, ali zato M5 kao taj tvoj cim ponovo izadje. . . Auto je da mu se skine kapa. . . Inace u petak sam isao kod jednog dilera da vidim crnog E28 M5 i bio sam poprilicno zagrejan za njega medjutim posto sam jos uvek student, a kako kvarovi kod tog auta kostaju podosta sve se zavrsilo samo na gledanju i slusanja motora, ali u svakom slucaju auto je fenomenalan. . . Cak i sa USA branicima super izgleda. . .Da, vidjao sam po netu taj crni e28 M5 u fabrickom stanju, mislim da sam cak i fotke skinuo!!!Ma ne nisu mi se svideli nimaloE34 nabavljam cim nadjem da je u USA i da ima neku normalni cenu, M535i ce uleteti ali kao crni, ali zato M5 kao taj tvoj cim ponovo izadje. . . Auto je da mu se skine kapa. . . Inace u petak sam isao kod jednog dilera da vidim crnog E28 M5 i bio sam poprilicno zagrejan za njega medjutim posto sam jos uvek student, a kako kvarovi kod tog auta kostaju podosta sve se zavrsilo samo na gledanju i slusanja motora, ali u svakom slucaju auto je fenomenalan. . . Cak i sa USA branicima super izgleda. . .
Sto se tice tog M5 ovde u SAD se prodavao samo sa manuelnim menjacem, crne boje sa bez unutrasnjosti a sacica komada je proizvedena sa crnom unutrasnjosti. . . Sto se tice kvarova to mi je bila povelika briga jer ako vec dodje do njih koliko ce me kostati delovi, a i gde bi ga popravljao. Moja dva mehanicara nikad nisu videla M5 pa ne znam koliko bi bili strucni, a ga vodim kod dilera je skupo igranje. A celu sumnju oko kvarova napravio je sam diler jer ne da da se auto vozi kod majstora vec bi da majstor dodje kod njega pa onda da ga gleda a sto je jos bolje lik nema ni gde da digne auto pa da se pogleda ispod vec bi kao isli tu kod nekog pa bi gledali sto je krajnje neuobicajena prkaksa. Jer ono sto je prvo i osnovno kod kupovine kola (bar u SAD) je da ga majstor pogleda i do sad mi se nikad nije desilo da je bilo ko i na bilo kom dilersipu rekao da ne da auto ide kod majstora svi ce ti ili dati kljuceve pa ti teraj auto ili reci gde je majstor pa ce ga oni oterati. . . A kako moj sadasnji auto nije bas najpouzdanije rirode da kupim jos jedan koji je u ko zna kakvom stanju, a jos kao sto rekoh student. . . Da imam stalan posao onda bi ga uzeo bez razmisljanja i teranja kod majstora, ali ovako bolje da sacekam jos koju godinu da doktoriram, nadjem posao, kupim 1M, pa onda. . . A do tad idem na E46 330i i ZHP paket (235 konja) 

dobar dan zelim ljubiteljima automobila, jedan sam od vas p ami je drago da sa vas nasao i vas fotum, nadam se da cu uzivati u fotkama vasih kolekcija kao i vi u mojim autima
pozdrav iz Osijeka![]()
Imas li kakvih slika kolekcije? 

dobar dan zelim ljubiteljima automobila, jedan sam od vas p ami je drago da sa vas nasao i vas fotum, nadam se da cu uzivati u fotkama vasih kolekcija kao i vi u mojim autima
pozdrav iz Osijeka![]()

pozdrav.
Cao braticu i dobrodosao,koje modele sakupljas,koja razmera,koliko ih imas inaravno fotke obaveznopozdrav.
Hvala na dobrodoslici, skupljam iskljucivo 1/24 za sad ih je 92, okacio sam jednu stadiju fotku dok ih je bilo 77 al uskoro se potrudim pa cu apdejtirati![]()
moze mi netko objasniti kako postaviti fotku na forum![]()
Uspeo si samo bih te zamolio ako i kad budes imao vremena da postavis slike modela slikane sa malo manje udaljenosti. Inace slike mozes postaviti i preko photobuckea, imageshack,...ima vise varijanti.Koliko vidim ima lepih modela, vidim Porschei, Ferrari, Lambo dominiraju, vidim ima tu i amera,...