AUTOMOBILI U RAZMERI

Cao momci,evo konacno i kod mene novitet.U pitanju je VW 1600 SQUAREBACK iz 1967 MAISTO.
P5310014.jpg
P5310015.jpg
P5310016.jpg

U apoteci kod hrama Ssave mozda imaju Welly Mercedes 300s cena oko 3500 din , a na NBG u mercedesovom autosalonu imaju nekih modela al su cene od 60e pa navise

Hvala puno. Nasao sam 300s vec, zadovoljan sam. Kakva su vasa iskustva sa Welly-em? Primetio sam Welly modele i u jednoj parfimeriji koja ima i igracke u Jovanovoj ulici preko puta skole i u knjizari na uglu Cara Dusana i Francuske.

Kod mene nista novo za sada, tj nista nisam nasao interesantno, malo pauziram, problem ce mi biti prostor, jos imam mesta za oko 6 modela i onda jedino u krevet da ih trpam.
Sto se Welly-ja tice na nekim modelima sam se razocarao neki su me iznenadili, prijatno sva sreca. Konkretno imam samo jedan model VW New Beetle cabrio i Ok je odradjena, recimo modeli koji su me odusevili su Porschei koje sada rade i VW Bus T1 onaj hipi ili teroristicki kako ga neki nazivaju. To je OK odradjeno, bar ovde kostaju 35 evra, ne znam kuci koliko se krecu cene. U svakom slucaju bolje nego noviji proizvodi Maista, Buraga i recimo po meni mozda cak i bolji od Hot Wheels-a osnove serije, ne racunam Elite...
U svakom slucaju savetujem da se Welly ne kupuje na slepo da se uzme kutija u ruke i dobro pogleda, jos bi bilo bolje otvoriti kutiju, ali dovoljno je samo se dobro zagledati u model pre kupovine.

Davnih dana kad je Espanol zapoceo ovu temu pricao je o maketama komopanije zvane Pocher. To su modeli koje samo slika moze da opise, reci jako tesko. Da budem iskren jos uvek nisam siguran da postoji jezik koji bi mogao da opise ove model a i zadovoljstvo koje ovi modeli prizaju kad se izradjuju. U novembru 2008-e ja sam dosao do svog prvog primerka ove slavne kompanije i ostao sam bez daha. Kit je ogroman, brutalno detaljan i zadovoljstvo koje sklapanje tog kita coveku daje jednostavno je neopisivo. Ja taj model jos nisam zavrsio (u pitanu je Rolls Royce Sedanca Coupé Phantom II (K/72) ) i da budem iskren ne znam ni sam kad cu jer sada bas i nemam vremena, ali posto je auto toliko detaljan zelim da ga uradim sto je moguce bolje pa sam odlozio rad dok ne zavrsim postdiplomske i onda cu da se posvetim i da ga zavrsim do najsitnijih detalja. A da se sad vratim na razlog zasto pisem o ovim modelima, pa danas sam dosao u posed jos jednog kita. U pitanu je Ferrari Testarossa Spider (K/52), auto mi dugo nije dao mira i jednostavno morao sam da ga nabavim. I ako nisam bas neki ljubitelj Ferarija i ako znam da ovaj auto po mnogima ne spada u najlepse Ferarije pocasno mesto u mojoj kolekciji ce naci jer jednostavno, to je Pocher. . .
Ftspi001.JPG

Poslednja izmena:
Skoro svi modeli koje imam (prkeo 90% njih) je sa e-beya. Ovaj sada me je izasao 400$ sto je sasvim OK cena, da ne kazem i podosta jeftina, obicno ovaj nov u kutiji ide za oko 500$ a pre NG moze da ode i za 600-700 u nekim slucajevima. . . Posto si u Srbiji ako kupujes iz USA dodaj oko 100$ postarine i carinu, ne verujem da ce tako nesto moci da prodje carinu neocarinjeno. . . U sustini te niko nece zaj. . . ali pazi sta radis da sam sebe ne zaj. . ., samo pazljivo citaj oglas i ako ti je nesto ne jasno uvek pitaj prodavca za detalje i ako prodavac ima previse negativnih ili neutralnih fidbekova onda ga najbolje zaobidji. Nisu ljudi zalud nezadovoljni sa njim, ali po mom nekom dosadasnjem iskustvu. . . Pazi se kad citas oglas jer se tu i tekako mozes zaj. . . Ja sam jednom nesto kupovao nabrzaka i zaj. . . sam se jer nisam citao detaljno, lik je dao slike kutije, ali ne i sadrzaja. A ja kreten samo gledao slike a nisam citao i posle kad je stiglo kosu pocupao, a kad sma otisao i procitao oglas, ja sam kriv. . . Lik je lepo rekao da je stvar koriscena, da je podosta unistena i sl. Sva sreca to je bilo samo 20$. . .

Back