Par novih modela u koelkciji pa da krenem redom
Ferrari Enzo FXX Hot Wheels Foundation collection. Model ne odise detaljima i nekim ektra kvalitetetom izrade, koliko sam video na netu cena novog je oko 45 evra, te pare nikada ne bih dao za njega jer ne opravdava taj odnos cena kvalitet. Ja sam moj platio smesnih 6 evra i ne zalim se, model je polovan odlicno ocuvan, nema kutijo, ali ko da je to bitno i ovako mi stoje u vitrinama modeli i ne planiram prodaju pa mi kutija ne igra veliku ulogu iako je kod kolekcionara veoma bitna i utice na cenu modela.
Sledeci je Ferrari 550 maranello, Hot Wheels, takodje polovan bez kutije, odlicno ocuvan, bez nedostataka, takodje povoljno placen pa ima svoje mesto u kolekciji. Ni ovaj model ne odise nekih preteranim kvalitetom, imam isti model i od Buraga pa mogu da kazem da su veoma slicni po izradi, HW jeste malo bolji i kvalitetniji ali nista da se raspametis.
E ovo je vec mogu slobodno da kazem veoma veoma kvalitetan i maksimalno dobro i detaljno odradjen model. Trazio sam mu zamerke, ali iskreno nisam nasao ni jednu. Detalji su perfektni, posebno su me odusevila sedista i pojasevi sto se vidi i na slikama kako je odradjeno. U pitanju je opet Ferrari 599 XX Hot Wheels ELITE serija
I opet jos jedan Ferrari F360Modena Hot Wheels ELITE serija. Losije odradjen nego 599XX, pogotovo me nerviraju sarke na vratima i kako se vrata otvaraju i neki sitniji detalji unutrasnjosti i kod motora koji su losije odradjeni nego kod 599 iako oba spadaju u istu ELITE kolekciju
Benetton Ford B191B Michael Schumacher, sezona 1992, model je od Minichampsa, sasvim dobro odradjen, jedino mu fali figura vozaca ali OK, sve ostalo je na mestu i detaljno kao i svaki model F1 od Minichampsa
I opet za kraj jedan Ferrari, F1 F 2001, Michael Schumacher iz serije MS Collection, od Hot Wheels-a. Nemam zamerku kao ni na jedan model F1 koji imam.
Malo i McLarena i zaboravljenog Kimija