goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Ako nekom budu trebale slike svih varijanti tih Majorette kamiona neka javi da mu posaljem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram do sutra razmislit koji cu da mi rodjak kupi model u 1:18
šta mislite jel uredu da bude bburago?
Nesto sto niste ocekivali od mene, ali nisam mogao da mu odolim. . . Jedna od mojih najomiljenijih marki (uz BMW naravno) i nesto sto planiram da 2017 imam u garazi pa makar ga ukro. . . Nazalost ovog sa slike necu imati, ali nekog njegovog rodjaka moram
Proveo sam oko sat vremena slikavajuci ga i krpeci se sa svetlom i nadam se da nesto vredi. . . Tako da. . . Slike su izvanredne i bez disksije inace cu se grdno nasrditiRuke mi prevse drhte i onda ne mogu da ga drzim lepo i mirno. . .
![]()
![]()
A ovde je i ceo albumcic
http://img715.imageshack.us/gal.php?g=hpim1744.jpg
To ti je ovo, moj prvi 1:43A da budem iskren i najdrazi i najlepsi. . .
Rekao sam da su slike dobre i bez diskusije
Kontam vec duze vreme da uzmem neki digitalac i stalak da imam za slikanje jer mi ruke podosta drhte (a to recimo na telefonu nije pozeljno), a na tim slikama sam isao na foru da mi aparat stoji na sto i onda da slikam. Znam da nisu bas savrsene ali to je bilo jedno od prvih slikanja sto sam radioSada skoro ne verujem da cu uzimati neki aparat i stlak jer nemam para za to (immam previse stavki na listi koje su mi prioriteti pa dok se to ne podmiri), ali kad se bude bilo bice i toga. A do tada slike ce biti uglavnom sa telefonom, i ponekad sa sestrinim aparatom, u zavisnosti kako ga se domognem
![]()
Milje je mamin rucni radSve, sve, ali milje me odusevljavaMa zajebavam se, autic je bruka
![]()