AUTOMOBILI U RAZMERI

Pojavili se kod mene u knjižari revell modeli u 1:24 u kit verziji tj. na sklapanje. Cena je 1800 dinara. Da li neko zna kakvi su i da li su metalni, po težini kutije ne bih rekao, mnogo je laka. Posebno mi zapao za oko bmw 635 stariji model. Da li su komplikovani za sastavljanje i da li treba da se farbaju, pošto sam video na kutiji ima slika sa nekim setom lepkova i valjda boja.

Evo i moje kolekcije :) Nazalost fali jedan model jer jos nije stigao postom, ali ne mari. stize za koji dan pa cu ga okaciti :) U pitanju je Volvo S40 iz 2003-e.

Prilozi

• IMG_0137.jpg
    IMG_0137.jpg
    33,5 KB · Pregleda: 21
  • IMG_0136.jpg
    IMG_0136.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 20
  • IMG_0138.jpg
    IMG_0138.jpg
    31,6 KB · Pregleda: 21
  • IMG_0134.jpg
    IMG_0134.jpg
    20,1 KB · Pregleda: 19
To ti je ovo, moj prvi 1:43 :) A da budem iskren i najdrazi i najlepsi. . .

Nesto sto niste ocekivali od mene, ali nisam mogao da mu odolim. . . Jedna od mojih najomiljenijih marki (uz BMW naravno) i nesto sto planiram da 2017 imam u garazi pa makar ga ukro. . . Nazalost ovog sa slike necu imati, ali nekog njegovog rodjaka moram :)
Proveo sam oko sat vremena slikavajuci ga i krpeci se sa svetlom i nadam se da nesto vredi. . . Tako da. . . Slike su izvanredne i bez disksije inace cu se grdno nasrditi :mrgreen: Ruke mi prevse drhte i onda ne mogu da ga drzim lepo i mirno. . . :rumenko:

hpim1759o.jpg

hpim1762d.jpg

A ovde je i ceo albumcic :)
http://img715.imageshack.us/gal.php?g=hpim1744.jpg

Inace tih 7
prvi na dnu je polo novitet od pre nekoliko dana pored je mercedes kupe c203 iznad njega (a i ostataj su Maseratiji) Merak i na vrhu plavi 3500 GT Vingale Spyder, a treci stubac su na dnu Biturbo kupe, Cambiocorsa i na vrhu Biturbo Spyder. Iza se nalazi sasija sa tockovima (skoro 100% zavrsena) za Volvo FH12 u 1:14, ostalo je da se nasteluje menjac i da se ugradi jos neka elektrika i onda je kraj sa sasijom i onda treba da radim kabinu a to ne znam kad cu. . .

Rekao sam da su slike dobre i bez diskusije :mrgreen:
Kontam vec duze vreme da uzmem neki digitalac i stalak da imam za slikanje jer mi ruke podosta drhte (a to recimo na telefonu nije pozeljno), a na tim slikama sam isao na foru da mi aparat stoji na sto i onda da slikam. Znam da nisu bas savrsene ali to je bilo jedno od prvih slikanja sto sam radio :) Sada skoro ne verujem da cu uzimati neki aparat i stlak jer nemam para za to (immam previse stavki na listi koje su mi prioriteti pa dok se to ne podmiri), ali kad se bude bilo bice i toga. A do tada slike ce biti uglavnom sa telefonom, i ponekad sa sestrinim aparatom, u zavisnosti kako ga se domognem :)

Rekao sam da su slike dobre i bez diskusije :mrgreen:
Kontam vec duze vreme da uzmem neki digitalac i stalak da imam za slikanje jer mi ruke podosta drhte (a to recimo na telefonu nije pozeljno), a na tim slikama sam isao na foru da mi aparat stoji na sto i onda da slikam. Znam da nisu bas savrsene ali to je bilo jedno od prvih slikanja sto sam radio :) Sada skoro ne verujem da cu uzimati neki aparat i stlak jer nemam para za to (immam previse stavki na listi koje su mi prioriteti pa dok se to ne podmiri), ali kad se bude bilo bice i toga. A do tada slike ce biti uglavnom sa telefonom, i ponekad sa sestrinim aparatom, u zavisnosti kako ga se domognem :)

Sve, sve, ali milje me odusevljava :rotf: Ma zajebavam se, autic je bruka :super:

vidi tema o kolcima :D

je l' to ovo:

dsc0010m.jpg

dsc0012t.jpg

dsc0013x.jpg

???

lose su slike, na brzinu sam slikao...jel to ima neku vrednost ?? ovo su buragovi modeli, od pre nekih 8-9 godina...gde to ima da se kupi sada, i koliko kostaju ovakva kolca (kako god da ih zovete :mrgreen:) ??

Back