perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Za kupovinu autića ne trebaju ti godine: Dok si mali plačeš i oni ti kupe, kad porasteš radiš i kupiš sam ili imaš tatu i mamu bogate .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda smo malo u offtopicu ali imam 13 godina i moram skupljat pare za autice,i to kupim ih svaki mjesec po jedan,volio bi da sam odrastao i da radim pa da imam pare svaki dan da kupim nešto novo..
možda smo malo u offtopicu ali imam 13 godina i moram skupljat pare za autice,i to kupim ih svaki mjesec po jedan,volio bi da sam odrastao i da radim pa da imam pare svaki dan da kupim nešto novo..
Podize li se hauba ovim makovima i znas li ko je proizvodjac? To su bile igracke kad sam ja bio klinja i uvek sam zeleo da imam jednog ali nikad nisam dobio nijednogSecam se da sam isao sa mamom za vreme one najvece krize da mi kupi jednog ali bilo preskupo i onda mi je kupila neku drugu igracku. . .
Ako mozes recim mi ko je prozvodjac pa da pronadjem neke od njih jer bih ih sve rado uvrsio u kolekciju![]()
Otvara se hauba, nisu makovi ngo kenvorti. Proizvođač je majorette original su Francuski. Crveni je ford. Mislim da mogu da se nađu još uvek ali su ovi francuski mnogo bolje urađeni nego ovi sada koji se rade u Kini ili Tajvanu nisam siguran. Pogotovu točkovi, na ovim sada su ružni. Sećam se koštali su mnogo u robnoj kući Beograd.
Evo slika, na crnom kenvortu fali parče branika i na cisterni je bila slomljena šasija pa sam je zalepio. U celini su dobro sačuvani. Kad dođeš u Srbiju javi se dajem ti sva tri za jednog herpinog man-a tg, samo ne kipera. Hladnjaču ili ciradu. Ta herpa mi je nedostižna em skupa em je kod nas nema a preko interneta skupa dostava.Mene bas oni zanimaju, jer kao sto sam rekao, kad sam bio klinja oni su mi bila zelja ali ja tada nisam znao ni ko ih pravi ni nista o njima. Za nas su svi oni bili makovi i tu je bio kraj priceI kad sam krenuo da se bavim ovim hobijem, hteo sam da ih kupim ali nisam mogao nigde da ih nadjem, a kako nisam znao ko je proizvodjac onda bas i nisma imao puno sanse za njihovo nalazenje. Hvala za informaciju, pogledacu danas ta i kako ima od njih i da ih uskoro poubacujem u kolekciju, da ispunim decacke zelje
Ako ti nije problem, moze li jos koja slikica? Sa podignutom haubom i sl.