AUTOMOBILI U RAZMERI

Slika0835-1.jpg

WV GOLF V GTI 1:32 BURAGO

Bivsi komsija moje sestre je imao dva ovakva u 1:1, jedan crni i jedan beli. . . Covek je u garazi imao crnog GTI i M3 a ispred kuce (uvek nosem okrenut prema putu pa nikad nisam video tacno koji) W203 AMG i kao da mu je to bilo malo i pre nekih 4-5 meseci kupi i belog GTI i posle te kupovine se preseli negde drugde. . . A sto je najbolje ko kod da mu je dosao u goste, niko nije dosao u nista "gorim" kolima od onih koje je on imao. . . Ja kad god sam prolazio pored njegove kuce ne da sam mogao da parim oci, nego da mi ispadnu iz glave. . .

Evo hvala Bogu i kod mene dva noviteta posle duže pauze.
Ford fiesta 1:43 cararama 339 dinara-knjižara
Land Rover 1:43 530 dinara Luk-Oil
Sada sam stigao do brojke od 650 modela.

Slike sam pozajmio sa interneta, modeli su potpuno isti.
Nikako da preskoči neki dinar (evro) za taj aparat.

Evo hvala Bogu i kod mene dva noviteta posle duže pauze.
Ford fiesta 1:43 cararama 339 dinara-knjižara
Land Rover 1:43 530 dinara Luk-Oil
Sada sam stigao do brojke od 650 modela.

Cestitam slave na brojci! Ja sam jos uvek ispod 70 :)
Ovakvu fiestu sam i ja gledao poslednjih dana na e-bay, ima ih od Cararame i kostaju sa sve postarinom dosta ozbiljno pa sam digao ruke. . . Ali autic koji ce se svakako naci u nekoj buducnosti u mojoj kolekciji i sa troje i sa petoro vrata :) Lep model u svakom svakom slucaju :)

Evo dva skromna noviteta od danas. Nisu nešto, ali nisu ni tako loši, lamborgini je bolje urađen, ima providnu haubu i vidi se motor. J..i ga, kada nema kiše dober je i grad.
Pagani zonda c12 i lamborgini gallardo 1:64 motor max

Cao momci.Evo konacno stigo poklon komplet alfa romeo QR modela u razmeri 1/43,i to prva tura od 10 modela.Slave ja sam stigao do 624 modela,ali jurim te brzo.:DNecu pisati imena modela posto se vidi na postoljima.

Prilozi

• P1010001.jpg
    P1010001.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 20
  • P1010002.jpg
    P1010002.jpg
    34,3 KB · Pregleda: 16
  • P1010003.jpg
    P1010003.jpg
    36,5 KB · Pregleda: 15
  • P1010005.jpg
    P1010005.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 15
  • P1010006.jpg
    P1010006.jpg
    34,1 KB · Pregleda: 13
Jel ima neko i da li zna kakvi su motor max u 1:18?
Pojavili se kod mene u knjižari neki američki automobili iz 50 i 60-ih godina u 1:18 po ceni od 2300 dinara. Na oko lepo izgledaju u kutiji, ali ima jedna prodavačica živi baksuz pa ne daje da otvorim kutiju pa ne mogu da ih dobro zagledam, da vidim detalje.Zato me zanima ako ih ima neko da kaže kakvi su jer mi jedan ševrolet bel air zapao za oko pa bi ga kupio.

pozdrav slave!

imao sam ja od motormaxa u 1:18 lamborghini murcielago roadster i pagani zondu..mogu ti reci da su prilicno dobro odradjeni..po odnosu cena-kvalitet..oba su imali sva otvaranja,amortizere,diskove s celjustima itd..a sto se tice tih starih amera..ja mislim da su oni jos bolje odradjeni..

a ovaj gallardo superlegerra u 1:24 ja vec imam,samo u drugoj boji..

image5517.jpg

image5519.jpg

i zadovoljan sam..lep model..ako ti se svidja..slobodno ga uzmi,nije skup..

Poslednja izmena:

Back