AUTOMOBILI U RAZMERI

O ovom modelu je reč
koi.png

ovako izgleda kutija i delovi, samo je slika drugog modela a serija je ista
modelkits.jpg

49141166.png

Toliko ljubitelja automobila na forumu a još nismo čuli da li se neko bavi sakupljanjem ili izradom modela u razmeri. :roll:

CaoPosle desetak godina setih da malo prosetam po krstariciPprvo da tebe kao i sve clanove pozdravimDda ne duzim sa starim korisnickim imenom nije islo (rajlovac88) pa me evo u novom izdanju.Vidim da si jos tu i da se super drzis.Uvek me odusevis sa temama i komentarima.Nadam se da cu imati sta da dodam a sad idem da pregledam sta sve ima ovde .puno pozdrava.:super:

Nisu neki novci u pitanju pa ,pošto je to omjer koji sakupljaš ,zašto ne..............kupi ga.
Mislim da nečeš pogriješiti.

Evo da popijem kafu i idem, hoće žena da mi ga kupi. Ostao je samo jedan, onaj model iz 60-ih. A što se tiče razmere najviše imam 1:43 i 1:72 a imam svih razmera od 1:10 (bicikle) pa do 1:100, nemam određenu razmeru. Hteo sam da pređem na 1:43 i 1:72 automobilli i 1:87 kamioni, ali mi žena za živu glavu ne da da prodam ili menjam ostale modele.

Evo da popijem kafu i idem, hoće žena da mi ga kupi. Ostao je samo jedan, onaj model iz 60-ih. A što se tiče razmere najviše imam 1:43 i 1:72 a imam svih razmera od 1:10 (bicikle) pa do 1:100, nemam određenu razmeru. Hteo sam da pređem na 1:43 i 1:72 automobilli i 1:87 kamioni, ali mi žena za živu glavu ne da da prodam ili menjam ostale modele.

cuti ...dobro je dok ti neda za zivu glavu da kupujes jos modela :super:

Posto orijentisem kolekciju na modele proizvedene do 1991 godine, oni koji ne zadovoljavaju taj kriterijum, idu na dobos.
Moguca je i zamena. Svi modeli su u odlicnom stanju. Info preko p.p.
Porsche 911 (993) Twin Turbo by ERTL
img3159i.jpg

Corvette C4 Targa by Maisto
img2457m.jpg

Mercedes CLK-DTM by Maisto
img1386b.jpg

Hvala.
Međutim,iskreno govoreći, ja u ovoj prići nisam ni bitan..................bitno mi je da se o ovome prića . Znam da dosta ljudi u mojoj okolini ima neke kolekcije modela,ali su zatvoreni u svojoj ljuštiri i ne dozvoljavaju da okolina vidi čime se bave. Kao da se stide.

Novost je model PANHARD PL17 Cabriolet iz 1963 od Solido-a
Model koji nije ništa specijalno,klasični rad Solidoa ali ipak plijeni linijama karaserije pa sam ga,uz dosta prihvatljivu cijenu ,morao uzeti.

Prilozi

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    25,6 KB · Pregleda: 2
  • DSC00002.jpg
    DSC00002.jpg
    21,5 KB · Pregleda: 2
  • DSC00003.jpg
    DSC00003.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 2
  • DSC00004.jpg
    DSC00004.jpg