AUTOMOBILI U RAZMERI

Neko nepsano pravilo je da se posle 10000 postova tema zakljucava, na forumima gde se puno vise pise nego ovde to pravilo se cesce vidja, a tacno na koliko postova se prekine zavisi od moderatora na tom podforumu. Uglavnom se desava da tema prevali i 13000 i da je niko ne dira i da se onda neko seti i zakljuca je. To sve zavisi od moderatora, kada ce je zakljucati. . . Ja dok sam bio mod obicno sam to radio posle 13000, jer se nesetim da uradim ranije ili mi jednostavno ne pada na pamet da to treba da uradim. . . A kad zakljucam neko od clanova foruma odma otvori novu temu i nastavlja se zivot kao da se nista nije desilo. . . Cela stvar je cisto tehnicke prirode i ne radi se o bilo kakvom teranju ljudi sa foruma niti bilo sta slicno. Na automobilizmu se generalno ne pise puno tako da ne verujem da se ovo pre desavalo, pa mozda zato i stoje neke teme koje bi odavno trebalo da su zakljucane i da su otvorene njihove naslednice. Ali sve to zavisi od onoga ko uredjuje taj pdf :)

da malo preciziram :)
nekad je bilo 10.000 poruka..sad je taj limit podignut na 20.000 poruka.
Radi se o cisto tehnickoj stvari jer takva tema postaje preglomazna i pocinje da gusi sam forum na kome se nalazi.
Tema se zakljucava ali se otvara identicna nova sa uvodnim postom gde se daje obavestenje i link ka staroj temi.

primer
http://forum.krstarica.com/threads/353223

Bio sam danas malo do prodavnica,ima dosta SIKU modela 200-3000 din,Maisto 1/18 2800-3400 din ,SOLIDO 1/43 550-650 din,Cararame 1/72 300 din,Matchbox i HW 190 din,Majorette 170 din i klasicna ponuda Cararame 300-500 din i Abrexa 300-320 din

Obecanje ispunjeno nadam se da ce biti jos nekih izvestaja iz drugih gradova :bye:

3kom.jpg

Ajd jedno pitanje .A gde se gleda kad je neko kažnjen ili zatvoren .
To obican korisnik ne moze da vidi kada je i ko za koji post ili koji vec grh kaznjen. To samo mogu da vide administratori, moderatori i supermoderatori. Korisnik jedino moze da vidi da je neko na odmoru, a sa dkoliko pitanje je. A ko je na odmoru u ovom slucaju su opelman i Espanol (nik im je ispisan crnim slovima, reputacija je na nuli). . . A najverovatnije vracaju se za par dana :)
Inace vidim da je ovde brisano jos postova, tako da smo opet ispod 10000. . . Ali imamo jso 10000 da rokamo tako da nije problem :) Udrite sa novitetima :)

To obican korisnik ne moze da vidi kada je i ko za koji post ili koji vec grh kaznjen. To samo mogu da vide administratori, moderatori i supermoderatori. Korisnik jedino moze da vidi da je neko na odmoru, a sa dkoliko pitanje je. A ko je na odmoru u ovom slucaju su opelman i Espanol (nik im je ispisan crnim slovima, reputacija je na nuli). . . A najverovatnije vracaju se za par dana :)
Inace vidim da je ovde brisano jos postova, tako da smo opet ispod 10000. . . Ali imamo jso 10000 da rokamo tako da nije problem :) Udrite sa novitetima :)

Udarali bi da ima sta da se kupi kod nas :dash:

4komx.jpg

Evo maja stigli 7 komada ali to košta 2 litra domaće

Rakija je najmanji problem, imamo komšiju koji pravi dobru rakiju od šljiva iz Krivog Vira kod Boljevca, retko dobra i prirodna rakija samo neka kamioni stignu. Bila sam sa mužem na pijac, pojavili se ganci ovi što prodaju polovnu garderobu i imali neke autiće nisu loši ali su svi ogrebani bili su po 30-50 din. A reče jedan da ima neotpakovanih otprilike je 1:43 jer oni nemaju pojma o razmerama po 100 din. To će da vidimo u sredu šta je. A od ostalog ima autobusa 1:87 u inter ex po 495 din, i u knjižarama ima 1:43 motr max po 368 din, ali mi ih oko ne hvata te pare ne vrede jer su one škode na pumpama 320 din. a sto puta su bolje. I na luk oilu ima cararama 1:72 i 1:43 i par fiata 500 diorame. Fiati su 615 din. a cararame su skupe. Toliko iz Zaječara.

Opet ja, kao da sam policajac a ne kamiondžija. Objasnite mi da li mi ili nako od nas treba da otvaramo temu ili da nam to otvori administrator. Ako mi treba sami da otvaramo temu predlažem da je nazovemo "SVET MINI AUTOMOBILA" tako se zvala rubrika u časopisu "auto svet" pre 30 i više godina i pamtim kao sad kako sam se oduševljavao modelima o kojima je ta tema pisala.

Ja sam vise za AUTOMOBILI U RAZMERI Vol. 2

Back