AUTOMOBILI U RAZMERI

Nesto novo i kod mene. 1:18 Audi A4 by Minichamps.

img2367i.jpg

img2368yc.jpg

img2388q.jpg

36606157.jpg

img2375s.jpg

img2376p.jpg

img2377n.jpg

img2382.jpg

Odlican model kolega, tj. tek sad vidim da je extra odradjen kad sam video tvoje slikez:lol: Verujem da si ga uzeo na snizenju?

Na veeellllikom snizenju...20 Eur. Ali, imao je jednu manu, naime, tockovi nisu original sa tog modela i imao je dve strafte na krovu, koje sam skinuo grubom polirkom G6, a zatim finom polirkom i sada je neprimetno. Namestio sam tockove i to je to. Sve ostalo je mint.

Na veeellllikom snizenju...20 Eur. Ali, imao je jednu manu, naime, tockovi nisu original sa tog modela i imao je dve strafte na krovu, koje sam skinuo grubom polirkom G6, a zatim finom polirkom i sada je neprimetno. Namestio sam tockove i to je to. Sve ostalo je mint.

Au ja sam mislo za 50 posto su sad otprilike toliko, ali ti si extra prosao i pored tih stvarcica cena je bas niska, svaka castz;)

Au ja sam mislo za 50 posto su sad otprilike toliko, ali ti si extra prosao i pored tih stvarcica cena je bas niska, svaka castz;)

Najjeftiniji kojei sam nasao u Nemackoj je 35 Eur, dodaj troskove prevoza i ostale troskove koji se moraju platiti i dobijes minimum 50 - 55 Eur. Jeste da moj model nije nov, ali kao display model izgleda kao nov. Posto nemam obicaj da "vozikam" modele, vec su parkirani na polici, mislim da sam dosta dobro prosao, bez obzira na te nedostatke. Jeste da bih voleo da je nov, ali za toliko koliko sam ga platio, mislim da odlicno izgleda...:).

Pozzz svima. Ja sam Misko i poceo sam sakupljanje gradjevinskih masina u razmeri 1:50... U kolekciji imam 10-ak modela. Interesuje me gde moze da se pazari neki kamion ili radna masina preko neta,jer nisam u mogucnosti da idem do bg-a ili nekog veceg grada u shoping. Javljam se iz Zajecara. Slike cu da izbacim malo kasnije... Pozzz pa se kuckamo...

Pozdrav svima. Ja sam od skoro novi clan ovog foruma. Hocu ovom prilikom da pohvalim clana dramy-a koji me je uputio na ovaj forum i od koga sam dobio mnogo informacija o kolekcionarima i o samim proizvodjacima . Sakupljam makete 1/18 mada trenutno imam samo petnaestak komada.

Back