Nesto novo i kod mene. 1:18 Audi A4 by Minichamps.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I poslednja slika za veceras.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo mi reci da se trougao skida.......... i idem odma da...
Vidis, nisam probao, probacu pa javim. Inace, obara se naslon za ruke na prednjim sedistima, ima aktivno ogibljenje, pojasevi, sedista su od tvrde gume, i deluju kao kozna...
Odlican model kolega, tj. tek sad vidim da je extra odradjen kad sam video tvoje slikeVerujem da si ga uzeo na snizenju?
Na veeellllikom snizenju...20 Eur. Ali, imao je jednu manu, naime, tockovi nisu original sa tog modela i imao je dve strafte na krovu, koje sam skinuo grubom polirkom G6, a zatim finom polirkom i sada je neprimetno. Namestio sam tockove i to je to. Sve ostalo je mint.
Au ja sam mislo za 50 posto su sad otprilike toliko, ali ti si extra prosao i pored tih stvarcica cena je bas niska, svaka cast![]()
Pozzz svima. Ja sam Misko i poceo sam sakupljanje gradjevinskih masina u razmeri 1:50... U kolekciji imam 10-ak modela. Interesuje me gde moze da se pazari neki kamion ili radna masina preko neta,jer nisam u mogucnosti da idem do bg-a ili nekog veceg grada u shoping. Javljam se iz Zajecara. Slike cu da izbacim malo kasnije... Pozzz pa se kuckamo...
Pozdrav novom kolegi i jedna slika za novu godinu
![]()
![]()
Vidim nisam jedini koga boli uvo za docek SRB n.g......
![]()
![]()
e pa srecna i od mene![]()
gligi zelim ti da u novoj godini nabacis jednog ovakvog keca.![]()