AUTOMOBILI U RAZMERI

Pa par puta smo Ivan, Aleksandar i ja izlagali modele za prodaju skupa, ako si na tako nesto mislio?z:)
Da, organizujemo veću grupu, lepo uredimo prostor, dogovorimo unapred cene i strategiju prodaje i razmene, da sve do kraja bude izvedeno bez ikakvih iznenađenja, dopunjavamo se u svemu...Videli ste da su tamo uglavnom solisti i namćori. Uvodimo nešto novo!

Da, organizujemo veću grupu, lepo uredimo prostor, dogovorimo unapred cene i strategiju prodaje i razmene, da sve do kraja bude izvedeno bez ikakvih iznenađenja, dopunjavamo se u svemu...Videli ste da su tamo uglavnom solisti i namćori. Uvodimo nešto novo!

Ja mislim da bi to bilo gubljenje vremena......... Svi su prodali skoro sve sto su imali da prodaju...Meni ostalo jos 3, 4 1/43 autica na prodaju i nikad vise necu kupim nista za sta nisam 100% siguran da mi treba...

Poslednja izmena:
Na prodaju...

sdc11194p.jpg

Cena :think: Nista vise nego koliko sam ih ja platio....

Po brisačima bih rekao da je Abart. Dobaci više detalja!

Jeste Abarth firma UH... Obzirom da sam dioramu koja se dobije uz njega bacio... Ne mogu sad da trazim za njega ne znam koliko.....

Uglavnom, placen je 920din (sto ne znaci da mora toliko da se ceni), ali ne znaci isto tako da ga zelim prodati za manju cifru od meni zadovoljavajuce..... z:mrgreen: Koliko je to??? Necu da vam kazem! z:plez:

Jeste Abarth firma UH... Obzirom da sam dioramu koja se dobije uz njega bacio... Ne mogu sad da trazim za njega ne znam koliko.....

Uglavnom, placen je 920din (sto ne znaci da mora toliko da se ceni), ali ne znaci isto tako da ga zelim prodati za manju cifru od meni zadovoljavajuce..... z:mrgreen: Koliko je to??? Necu da vam kazem! z:plez:
Ovo sa kutijom i dioramom je grozan minus! Tu je cena drastično pala! z:mrgreen:

Ne znam, meni se diorama uopste nije svidela.... Bilo kako bilo... On spada u autic koji ne mora da se proda. z:poz:
Nije uopšte važno da ti se sviđa, ali drži cenu originala. Da znaš samo u kakvoj sam ambalaži sve kupovao modele po Rusiji davnih godina...A sad vredi više od modela. Pravi kolekcionari traže autentičnost do kraja. Stalno vam pričam, čuvajte ambalažu!

Back