AUTOMOBILI U RAZMERI

Gde ste ljudi? Jeste li zivi? Vidim nema postova u zadnjih par dana, a sada, za par sati, par strana...samo napred!
Pozdrav novim clanovima.z:poz: Dramy, odlicni modeli!z:)
Vidim da se povela mala diskusija oko Minichampsovog modela 1:18 SLR McLaren. Koliko ja znam, Minichamps nije radio krovnu varijantu u 1:18, vec samo cabrio. Sto se tice samog SLR-a, u 1:18 razmeri, koliko znam, proizvode ga Maisto, MotorMax (inace katastrofa model) i CMC od pre par meseci.

Gde ste ljudi? Jeste li zivi? Vidim nema postova u zadnjih par dana, a sada, za par sati, par strana...samo napred!
Pozdrav novim clanovima.z:poz: Dramy, odlicni modeli!z:)
Vidim da se povela mala diskusija oko Minichampsovog modela 1:18 SLR McLaren. Koliko ja znam, Minichamps nije radio krovnu varijantu u 1:18, vec samo cabrio. Sto se tice samog SLR-a, u 1:18 razmeri, koliko znam, proizvode ga Maisto, MotorMax (inace katastrofa model) i CMC od pre par meseci.

Pa gde si bre kolega?
Hvala za modele!
Postoji i krovna varijanta! Da li ima nesto novo kod tebe?:zskace::zskace:

Pa gde si bre kolega?
Hvala za modele!
Postoji i krovna varijanta! Da li ima nesto novo kod tebe?:zskace::zskace:

Evo, malo sredjivao policu i tako, nista posebno....
Nego, imam par Minichampsovih kataloga, pretrazio sam na net, cak i po e-bay-u, ni traga, ni glasa o SLR kupeu. Ima samo kabrio. Doduse, radi ga Minichamps, ali u 1:43. Bas me sada zainteresovalo, moracu jos da "kopam"....z:)z:)z:)

Back