dramy
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Gorane, izvini nisam video da si pitao Jekica za menjanje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da postavim sliku na profil?
@jekic
Za Fiat 500L 1/18
ne bih za njega , nego znas sta ja volim imas nesto od malih majo ili matchbox..? da je dobro..?
Gde ste ljudi? Jeste li zivi? Vidim nema postova u zadnjih par dana, a sada, za par sati, par strana...samo napred!
Pozdrav novim clanovima.Dramy, odlicni modeli!
Vidim da se povela mala diskusija oko Minichampsovog modela 1:18 SLR McLaren. Koliko ja znam, Minichamps nije radio krovnu varijantu u 1:18, vec samo cabrio. Sto se tice samog SLR-a, u 1:18 razmeri, koliko znam, proizvode ga Maisto, MotorMax (inace katastrofa model) i CMC od pre par meseci.
Pa gde si bre kolega?
Hvala za modele!
Postoji i krovna varijanta! Da li ima nesto novo kod tebe?![]()
@ DEJAN BLANUSA
Trebali bi da stignu neki modeli za tebe iz HR pa ti javim
Evo, malo sredjivao policu i tako, nista posebno....
Nego, imam par Minichampsovih kataloga, pretrazio sam na net, cak i po e-bay-u, ni traga, ni glasa o SLR kupeu. Ima samo kabrio. Doduse, radi ga Minichamps, ali u 1:43. Bas me sada zainteresovalo, moracu jos da "kopam"....![]()
Mislim da je nesto od Big Zeda![]()
Slike stavljate u vrhu strane ima korisnicki profil pa kliknite na njega i tu sa strane imate meni.Tu kliknite na avatar i ima opcija za stavljanje slike (mora biti GIF file)
Slike stavljate u vrhu strane ima korisnicki profil pa kliknite na njega i tu sa strane imate meni.Tu kliknite na avatar i ima opcija za stavljanje slike (mora biti GIF file)
Ti FERRARI, a ja LAMBORGHINI!![]()
Hvala i ja sam se snasao,kao sto i vidite..!![]()
![]()
![]()
Ja engleze itd
Nadam sa da sam pomogao ako treba jos nesto pitajte slobodno