AUTOMOBILI U RAZMERI

Ovo je mojoj dragoj omiljenu Alfu 8C doneo deda mraz (u vidu ja). Svejedno, ostaje u kući! z;)z:lol:

6sxixg.jpg

e1fcja.jpg

xoo3nn.jpg

etb62s.jpg

Da li se zna razlog odlaganja berze u NS

Meni je organizator javio da se berza otkazuje zbog malog interesovanja posetilaca mada mi je to malo cudno valjda treba prvo da je odrze pa tek onda da vide za dalje.
Mada bi mogli mi auticari iz NS i okoline da se dogovorimo pa da se nadjemo u nekom lokalu ako neko poznaje vlasnika pa da nam ustupi lokal za jedno pre podne mesecno.
Svaki predlog ili dogovor je dobrodosao

Znam ja da nisu ti tvoji konkretno, ali jesu takviz;) samo kazem da se neke opasne kombinacije rade. . . a mi nismo u tokuz:( tipa ko sa onim slinim abrex-ima. . .

Neko ima kanal za nabavku kolicine......

37473.jpg

Kao recimo lik sa berze.... sto ih valjana na desetine, al moram da napomenem da je sa cenom totalno korektan, al neka.:tajna:

Isto je bilo u pocetku sa Abrex auticima.
Prvo su im cene bile kao da su Minichamps, a kad je (ne znam kako se zove uvoznik za Cararama i ostale igracke) uvezena kolicina...
Poceli su je prodavati za sicu :thumbdown:

Ne brini Gligi bice i ovih malisana na pumpama za 200, 300 din uskoro.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za kolekcionare, tj. poznavaoce Cararame :) Da li konkretno u NS ima da se nadje Scania (siva) sa prikolicom od Carame i koja joj je cena ako ima. Juce sam nasao jednu takvu i ono kosta poprilicno, oko 800 din po nekoj gruboj proceni (oko 2400 forinti), mozda i malo vise, a ja se secam da sam svojevremeno u NS-u uzimao iste Cararame za 300-350 din pa zato. Jer ako u NS mogu da se nadju za manje pare onda bi nabavio tamo, a ako ne mogu. . . Onda bi sada uzeo ovu sto sam nasao. . .

Jedno pitanje za kolekcionare, tj. poznavaoce Cararame :) Da li konkretno u NS ima da se nadje Scania (siva) sa prikolicom od Carame i koja joj je cena ako ima. Juce sam nasao jednu takvu i ono kosta poprilicno, oko 800 din po nekoj gruboj proceni (oko 2400 forinti), mozda i malo vise, a ja se secam da sam svojevremeno u NS-u uzimao iste Cararame za 300-350 din pa zato. Jer ako u NS mogu da se nadju za manje pare onda bi nabavio tamo, a ako ne mogu. . . Onda bi sada uzeo ovu sto sam nasao. . .

Nema nista od Scania sa prikolicama.Mozes samo kupiti kamion posebno cena mu je ako se ne varam bila oko 500 din ima ih u Tempu.Davno je bilo tih sa prikolicama

Back