Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Ja cu vas jos neko vreme smarati sa ovim 1/43 low cost modelima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miura nikad ne smara. Ostaje ti sad fina četkica i mat crna boja da docrtaš "trepavice na farovima i još neke detaljčiće. Felne deluju OK!
![]()
![]()
![]()
![]()

drugari, ja sad stvarno odoh za Nemacku kamionom
sve informacije na pp
ako bude nesto moglo da se organizuje da vam donesem - drage volje cu da ucinim
Srecan put i lepo se provedi... I mi cemo jos malo samo da nam skinu vize, al ce da nam porastu apetiti, a tek kolekcije. 
drugari, ja sad stvarno odoh za Nemacku kamionom
sve informacije na pp
ako bude nesto moglo da se organizuje da vam donesem - drage volje cu da ucinim

Ko prodaje model Jaguar XJS ili XJ6 u vecoj razmeri?

I modele istočnih vozila...Ima raznih pa da proverim... Tražio sam ih, gaće sam izgubio. I modele istočnih vozila...

Ima raznih pa da proverim... Tražio sam ih, gaće sam izgubio. I modele istočnih vozila...
I modele istočnih vozila...
Imam lepu i veeeeeliku kolekciju Rusa! Moskvič, Volga, Lada, Gaz, Čajke, Zilovi, kamioni...Obožavam ih! Ima i duplikata, ali samo za trampu!
Svi moji modeli su u besprekornom stanju i u originalnoj ambalaži,što je vrlo važno i ne volim da ih cimam po nekim berzama. Postoji puno drugih načina.Dolazim 29. na berzu pa da se trampimo...
Svi moji modeli su u besprekornom stanju i u originalnoj ambalaži,što je vrlo važno i ne volim da ih cimam po nekim berzama. Postoji puno drugih načina.
Izvinjavam se na slikama ali ja niti imam normalan foto aparat (koristim mobitel) niti opčenito imam živaca i smisla za slikanje.
Svi moji modeli su u besprekornom stanju i u originalnoj ambalaži,što je vrlo važno i ne volim da ih cimam po nekim berzama. Postoji puno drugih načina.

Kako to zamišljaš?![]()
Pretpostavljam da mozete da se dogovorite da se nadjete da li kod nekog od vas kuci ili u nekom mirnijem kaficu ili tome slicno.
Mozda modeli zbog svoje ocuvanosti i bojazni za ostecenje samog modela a i ambalaze ne zasluzuju da se nadju na berzi jer nisu bas svi pazljivi i nezni,sto bi rekao nas narod 100 ljudi 100 cudi
Vrlo rado! Problem je što sam trenutno na putu. Nadam se da ću od nedelje biti u Bg. i nemam ništa protiv da negde sednemo mirno, upoznamo se i nastavimo saradnju.A, jel bi bio ljubazan da nas pocastis sa par slika nekih tvojih modela???
Saglasan. Bićemo u kontaktu.Najbolja varijanta...