AUTOMOBILI U RAZMERI

Odlično. Moja ti je preporuka, a do toga češ i sam doći vremenom,da zamjeniš ove drvene police staklenim i da ih staviš malo više. Tako bi ti moglo stati više modela a bilo bi i malo preglednije. To ti govorim iz ličnog iskustva jer u svojim policma imam i drvo i staklo i mislim da je sa staklom daleko bolje.

Odlicna ideja. Inace, idem sutra da mi staklorezac napravi staklena vrata za onu levu policu.

Danas kupio... Pozdrav svim ljubiteljima malih razmera.

Fiat - 500 Abarth Universal Hobbies 1/43

4109884258_a77bfa49be.jpg

4109121857_906d69331c.jpg

4109883164_e31b446d3e.jpg

Stvarno? :eek: Ja mislio Abrex neka skupa firma... Ma oni su provalili da tamo dolaze kolekcionari i nagruvali cene. Ali dobro... Ja sam se pocastio sa kolacicem, da ubijem dosadu i vreme....:bye:

I jeste skupa, te Skode su bile po 10-15eur zavisno o modelu. . . ali je kod nas sve moguce;) Na NIS-u su najjeftinije, po 320din, zatim ima u Merkatoru 420,00 din. . . inace sam primetio da modeli imaju problema sa gumama tj. tope se, donosio je jedan lik na berzi, video si i sam, a i skoro sam gledao na NIS-ovoj pumpi, takoje su bili istopljeni, zanimljivo je da su u oba slucaja to Skode Superb, civilna i taxi verzija.

I jeste skupa, te Skode su bile po 10-15eur zavisno o modelu. . . ali je kod nas sve moguce;) Na NIS-u su najjeftinije, po 320din, zatim ima u Merkatoru 420,00 din. . . inace sam primetio da modeli imaju problema sa gumama tj. tope se, donosio je jedan lik na berzi, video si i sam, a i skoro sam gledao na NIS-ovoj pumpi, takoje su bili istopljeni, zanimljivo je da su u oba slucaja to Skode Superb, civilna i taxi verzija.

Dobro ja je necu kupiti nikako... Koji ce mi Skoda?

Moja Superb je ok,taxi verzije nisam ni uzimao mada sam to primetio i kod taxi Octavija

Back