AUTOMOBILI U RAZMERI

Vidim da ste se raspisali o svim mogućim markama iz celog sveta. Interesovanja su razna, što je i normalno. Ali...Mislim da bi svaki kolekcionar u vitrini trebao da ima i našeg legendarnog "FIĆU"! Pa, javljajte se kolekcionari da vidimo ko šta ima od fiće?

Fićo,i pored najbolje želje da bude dio moje flote,još nije parkiran u mojim vitrinama. Razlog je jednostavan,još niko nije izbacio Fiću u 1:18. Imam dva modela Fiata 600 ,te dvije izvedenice Abarth modela (850 i 1000).

Prilozi

• FIAT 600 D,REVELL.jpg
    FIAT 600 D,REVELL.jpg
    31,9 KB · Pregleda: 11
  • FIAT 600 BERLINE,SOLIDO.jpg
    FIAT 600 BERLINE,SOLIDO.jpg
    25 KB · Pregleda: 9
  • FIAT ABARTH 850 TC,SOLIDO.jpg
    FIAT ABARTH 850 TC,SOLIDO.jpg
    32,2 KB · Pregleda: 9
  • FIAT ABARTH 1000 TC,REVELL.jpg
    FIAT ABARTH 1000 TC,REVELL.jpg
    35,4 KB · Pregleda: 10
Fićo,i pored najbolje želje da bude dio moje flote,još nije parkiran u mojim vitrinama. Razlog je jednostavan,još niko nije izbacio Fiću u 1:18. Imam dva modela Fiata 600 ,te dvije izvedenice Abarth modela (850 i 1000).
Mogu da te obradujem. I standardnog fiću i verzije Abarth u 1:18 radi Revell i italijanski Mamone.

Prilozi

• Mamome_Abarth1000.jpg
    Mamome_Abarth1000.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 6
  • REVELL600D.jpg
    REVELL600D.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 6
  • REVELLABARTH1000TC.jpg
    REVELLABARTH1000TC.jpg
    42,1 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Vidim da ste se raspisali o svim mogućim markama iz celog sveta. Interesovanja su razna, što je i normalno. Ali...Mislim da bi svaki kolekcionar u vitrini trebao da ima i našeg legendarnog "FIĆU"! Pa, javljajte se kolekcionari da vidimo ko šta ima od fiće?
Zahvaljujuci Ivanu Radosavljevicu i ja je imam u svojoj vitrini.

Prilozi

• CIMG3700.jpg
    CIMG3700.jpg
    41,5 KB · Pregleda: 23
Poslednja izmena:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    24,4 KB · Pregleda: 9
  • 2.jpg
    2.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 9
  • 3.jpg
    3.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 7
  • 4.jpg
    4.jpg
    27,1 KB · Pregleda: 10
Ko je proizvodjac i dje ga covjek moze nac???

Ovo je model Sun Star-a. Postoji i karavan verzija. Ima ih po e-bayu po cijeni cca 25.-€ plus poštarina. Limuzinska verzija je dobila i trkaču verziju ali su rijeđe i daleko skuplje.
Negdje se isti model može naći kao proizvod Vitesse-a ali ja sam uvjeren da je to samo malo stariji proizvod urađen od istog kalupa.

Ovo je model Sun Star-a. Postoji i karavan verzija. Ima ih po e-bayu po cijeni cca 25.-€ plus poštarina. Limuzinska verzija je dobila i trkaču verziju ali su rijeđe i daleko skuplje.
Negdje se isti model može naći kao proizvod Vitesse-a ali ja sam uvjeren da je to samo malo stariji proizvod urađen od istog kalupa.

Cuvaj da mi ga ko sa eBaya ne posalje odje... :)

Vrijedi pokušati. Sa svakim prodavcem možeš kontaktirati pa upitaj. Ganjaj prodavce iz Velike britanije jer su,bar za mene,i najekspeditivniji a i najpovoljniji po pitanju proštarine.

PS. sada sam malo gledao i u ovom trenutku su svi prodavci iz Njemačke.

Poslednja izmena:
A čika Pero ?

Prije godinu dana je tih modela bilo jako puno po Merkatoru (i u BiH i u Hrvatskoj) i onda su nestali. Mislim da bi ih,jer su rađeni u velikoj seriji, moglo biti vani u iole ozbiljnijim prodavnicama .
Inaće.oba modela (i Revell-ov i Solid-ov) su dosta sličnog kvaliteta tako da je izbor malo veći.

A čika Pero ?

Prije godinu dana je tih modela bilo jako puno po Merkatoru (i u BiH i u Hrvatskoj) i onda su nestali. Mislim da bi ih,jer su rađeni u velikoj seriji, moglo biti vani u iole ozbiljnijim prodavnicama .
Inaće.oba modela (i Revell-ov i Solid-ov) su dosta sličnog kvaliteta tako da je izbor malo veći.

Cika Pera je tu za CMC... Ove ostale kapiram da mogu da se snadjem, ne moram da maltretiram coveka. Mislim da Bane NS ima Solido na prodaju. Mora da proverim... Mada i Mondo Motors je sasvim dobro odradio posao... Video sam je u NS i sad ocu se pojedem sto je nisam kupio :dash:

Poslednja izmena:

Back