AUTOMOBILI U RAZMERI

Da cujem... Koliko ga stvarno zelis ?:per:?

dsc00202z.jpg

Ovako nesto vise ne moze da se nadje? zar ne?

Ufff! Gligi, bas pucas na veliko... Ima plavi na NIS pumpama, al se nista ne otvara.

To je prva serija Cararaminog Porsche-a 904 ima 3 otvaranja dok ostale nemaju ni jedno.
Zamerka mu je da je kraci i uzi nego original.Schucov je tacniji.Kao sto rece Ivan plavog ima a tog sa otvaranjima nisam dosad video

Espanol, ti si moj svetac... Postaviću te za novog patrijarha. Još ti je i nick super, ja volim Španiju...
Amazon sam tražio... pa od kad znam za njega... Od kad sam imao 8 godina... Moj komšija je Sale Petrović Amazon, ima prava takva kola, kad sam ih prvi put video, poludeo sam... Čak sam se vozio u njegovom autu. To je onaj srebrni sa alu felnama iz reklame za ice tea... Možda ga znaš...

Espanol, ti si moj svetac... Postaviću te za novog patrijarha. Još ti je i nick super, ja volim Španiju...
Amazon sam tražio... pa od kad znam za njega... Od kad sam imao 8 godina... Moj komšija je Sale Petrović Amazon, ima prava takva kola, kad sam ih prvi put video, poludeo sam... Čak sam se vozio u njegovom autu. To je onaj srebrni sa alu felnama iz reklame za ice tea... Možda ga znaš...
Naravno da ga znam. Malo je onih koji imaju veze sa automobilima koje ne znam.

Back