<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Da cujem... Koliko ga stvarno zelis ?
?
?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
Gde si ga nabavio?Jel ima koji u Hobit worldu?![]()
Da cujem... Koliko ga stvarno zelis ??
![]()
Jel imas i kutijicu?
Na berzi... Nego reci Ti meni. Jel to jedini koji fali?
Fali mi taj 101 i kao tvoj zeleni i onda ih imam sve

Ja se razmisljam da uzmem jednog zelenog vana u 1/43![]()
Gde ima da se uzme zeleni van,jel ovakav
![]()

Dobro, ne fali ti mnogo.![]()

Ovako nesto vise ne moze da se nadje? zar ne?
Ufff! Gligi, bas pucas na veliko... Ima plavi na NIS pumpama, al se nista ne otvara.
Salim se Gorane... Posto Ivan nije sisa, imam predlog
Zeleni. Sta da kazem? Volim ga i ne zelim da ga menjam, prodajem... Ovaj mali 101. Ako ti samo jos on fali da kompletiras...? Poslacu ti ga sutra (free), samo plati postarinu. Eto.
Ufff! Gligi, bas pucas na veliko... Ima plavi na NIS pumpama, al se nista ne otvara.
Pa pazi nisam mogao da verujem kako je odradjen za 1/43, a inace low cost model. . . Znam da se sada nista ne otvara, nasao sam sivi isto na NIS-u![]()

To je prva serija Cararaminog Porsche-a 904 ima 3 otvaranja dok ostale nemaju ni jedno.
Zamerka mu je da je kraci i uzi nego original.Schucov je tacniji.Kao sto rece Ivan plavog ima a tog sa otvaranjima nisam dosad video
Moze da se nadje u 18" made by MINICHAMPS![]()
Hahaha, to naravnoAli nije u mom fazonu tako da ne bi davao toliki novac za 1/18, 1/43 bi bilo sasvim ok
![]()

jesi ti to poceo da skupljas 43" Gliso????![]()
Pa ako to bude islo i kada se malo finansijski stabilizujemo i ojacamo, mozda uleti i neki auto art ili minichampsVolvo Amazon, bilo koja razmera od 1/43 pa naviše,nebitna boja i proizvođač modela, kupujem.
Dobijaš na poklon čim ga iskopam. U 1:43, nije u sjajnom stanju, ali malo farbe čini čuda!Volvo Amazon, bilo koja razmera od 1/43 pa naviše,nebitna boja i proizvođač modela, kupujem.
Naravno da ga znam. Malo je onih koji imaju veze sa automobilima koje ne znam.Espanol, ti si moj svetac... Postaviću te za novog patrijarha. Još ti je i nick super, ja volim Španiju...
Amazon sam tražio... pa od kad znam za njega... Od kad sam imao 8 godina... Moj komšija je Sale Petrović Amazon, ima prava takva kola, kad sam ih prvi put video, poludeo sam... Čak sam se vozio u njegovom autu. To je onaj srebrni sa alu felnama iz reklame za ice tea... Možda ga znaš...