AUTOMOBILI U RAZMERI

Sto bi rekao kolega goranp, lagano i svi oni dodju na mesto. . . Posto mu je cena bila izuzetno povoljna, nije bilo razloga da mi ne ukrasi police. . .

UT20422.jpg

Dobro sam prosao, mislim da za manje pare ne moze da se dobije. . . Videcemo kakav je kad stigne. . . Bas zato sto imam tog Z3-ja i ne ocekujem puno od ovog, ali videcemo. . . Inace sad mi fale samo Z1 i novi Z4 pa da popunim kolekciju Z-a :D

Imas u kateriniju,tamo u glavnoj,ja ne znam kako se zove uvek sam je zvao "Knez Mihajlova" jer me podsecala na nju. :D Ima videces,zavucena malo velika radnja ima dosta igracaka a imas i na putu od olimpik bica ili paralije ka kateriniju robnu kucu igracaka.

Imas u kateriniju,tamo u glavnoj,ja ne znam kako se zove uvek sam je zvao "Knez Mihajlova" jer me podsecala na nju. :D Ima videces,zavucena malo velika radnja ima dosta igracaka a imas i na putu od olimpik bica ili paralije ka kateriniju robnu kucu igracaka.
Znam tačno na koju Knez Mihajlovu misliš i uvučenu prodavnicu :D moracu jos samo da potražim tu robnu kuću, hvala mnogo :D

Back