Macvanin015
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Shomy ima li u Fisu 1:43, ali nesto malo bolje? Ako pazaris bar za 50eu, na granici ti vracaju Pdv, to jest umanje ti racun za toliko. :-) Ujedno jesi za pice sutra popodne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima 1:43 dosta njih barem je juce biloShomy ima li u Fisu 1:43, ali nesto malo bolje? Ako pazaris bar za 50eu, na granici ti vracaju Pdv, to jest umanje ti racun za toliko. :-) Ujedno jesi za pice sutra popodne?
Imam sam 12 god ... 

Prvi je bio tacan pogodak ali donekle. Minichamps je ali pise UT, a UT je bio neka produznica MC-a. . . Vise bih voleo da je Kthoso jer bi bio bolje odradjen ali ni ovako nije lose. Za cenu od 25$ ovo je fin ulov. . .

GrckaZavisi gde ides na more ,kazi gde ces pa da vidimo sta ima![]()

Novitet koji je pre par dana stigao u kolekciju.
Norev Citroen SM (1971), naravno 1:18.
Dosta dobar model kome zameram jedino malo neuverljiv hrom.

Ja sam bio u Grckoj,Katerini i ta mesta okolna...isto sto i kod nas:Cararama,Welly itd...naleteo sam na neke hotwheels ferrari serija jeftiniji modeli i uzeo 4 komada.
Znam tačno na koju Knez Mihajlovu misliš i uvučenu prodavnicuImas u kateriniju,tamo u glavnoj,ja ne znam kako se zove uvek sam je zvao "Knez Mihajlova" jer me podsecala na nju.Ima videces,zavucena malo velika radnja ima dosta igracaka a imas i na putu od olimpik bica ili paralije ka kateriniju robnu kucu igracaka.